Viranşehir Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Servisi Açıldı? - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Servisi Açıldı?

Viranşehir Devlet Hastanesi\'nde Fizik Tedavi Servisi Açıldı?

Viranşehir Devlet Hastanesi’ne fiziktedavi ünitesi açıldı.

25.03.2015 09:33

Viranşehir Devlet Hastanesi'ne fiziktedavi ünitesi açıldı.

Devlet Hastanesi YöneticisirDr. İlhan Erkan, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr . Muhammed Coşkun, Mali Hizmetler Müdürü Arsan Çiftçi, Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Kemal Kaplan, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı F. Selma Üzecek fizik tedavi servisinde yapılan değişiklikleri yerinde kontrol ettiler. Hastane Yöneticisi Dr İlhan Erkan ve Uzman Dr. Reşat İlişir'den fizik tedavi servisi hakkında bilgi alan heyet, İlişir ve Erkan'a teşekkür ettiler.

İlişir şunları söyledi:

"Doğru teşhis, doğru tedavi uygulaması için ilk adımdır. Fizik Tedavi Merkezinde tanı sonrası hekim, gerekli ilaç tedavilerini ya da enjeksiyon tedavilerini yapar, (eklem içi, yumuşak doku enjeksiyonları vs.) hastaya eğitimini verir, terapötik egzersizlerini düzenler. Eğer hastanın fizik tedavi ve rehabilitasyon programına alınmasını uygun görmüşse, tedavi programını hazırlar ve fizyoterapistlere sunar. Tedavi sırasında hastayı düzenli olarak kontrol eder ve tedavi programında yapılması gerekli değişiklikleri yapar.

Hastanemiz fizik tedavi salonlarında kullandığımız cihazlar modern ve klasik fizik tedavi uygulamalarını kapsayacak şekilde tasarlanarak hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır. Hastanemizde çalışan uzman hekimler ve fizyoterapistlerden kurulu ekibimizle fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında her türlü hastalığa yönelik geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Amacımız; insanlarımızın sağlıklı, mutlu, güler yüzlü, dinamik ve gerekse ruhsal olarak tam bir doğal denge içerisinde olmalarını sağlamaktır." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Servisi Açıldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement