Viranşehir'i Harabeye Çeviren Eylemlerde 40 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'i Harabeye Çeviren Eylemlerde 40 Gözaltı

Viranşehir\'i Harabeye Çeviren Eylemlerde 40 Gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, Kobani'ye destek için yapılan korsan gösterilere katılanlar ilçeyi harabeye çevirdi.

09.10.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, Kobani'ye destek için yapılan korsan gösterilere katılanlar ilçeyi harabeye çevirdi. Okullar ve resmi kurumların atılan molotoflardan zarar gördüğü ilçede yollar taş tarlasına dönerken, polis yasa dışı gösterilere katıldığı saptanan 40 kişiyi gözaltına aldı.

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Viranşehir'de 3 günden bu yana sokaklara çıkan gruplar, resmi kurumlara molotof atıp, güvenlik güçlerine taşlarla saldırdı. Gerginliğin halen sürdüğü ilçede, yasa dışı gösterilerin yarattığı tahribat sabah saatlerinde ortaya çıktı. Bazı okullar ile resmi kurumların atılan taş ve molotof kokteyli nedeniyle zarar gördüğü ilçede, trafik lambaları ile mobese kameralarının kırıldığı görüldü. İlçedeki birçok caddenin ise göstericilerin attığı taşlar nedeniyle kapandığı ve yolların taş tarlasına döndüğü havanın aydınlanmasıyla ortaya çıktı.

Görenleri ürküten manzara sonrası harabeye dönen ilçede, sabah saatlerinde de bazı noktalarda gösteriler devam etti. Polisin yoğun önlem aldığı ilçede 3 günden bu yana yapılan eylemler sırasında polisin gözaltına aldığı 40 kişinin sorgulamasına ise halen devam edildiği bildirildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'i Harabeye Çeviren Eylemlerde 40 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement