Viranşehir Kaymakamı Citer, Çadırkent Çalışanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Viranşehir Kaymakamı Citer, Çadırkent Çalışanlarını Ödüllendirdi

Viranşehir Kaymakamı Citer, Çadırkent Çalışanlarını Ödüllendirdi

Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir Çadırkent çalışanlarını ödüllendirdiKaymakamlık makamında yapılan ödüllendirme töreninde Citer, AFAD Viranşehir Çadırkent’te görev yapan Ahmet Direk, Halik Şakır ve Dr. Ahmet Gökhan Sarıtaş’ı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

15.08.2015 13:44

Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir Çadırkent çalışanlarını ödüllendirdi

Kaymakamlık makamında yapılan ödüllendirme töreninde Citer, AFAD Viranşehir Çadırkent'te görev yapan Ahmet Direk, Halik Şakır ve Dr. Ahmet Gökhan Sarıtaş'ı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

AFAD Viranşehir Çadırkent'te görev yapmanın fedakarlık gerektiğini ifade eden Kaymakam Citer, göstermiş oldukları özveriden dolayı memurlara teşekkür etti. Çadırkent'in kurulmaya başlamasından itibaren aktif bir şekilde görev yaptığını belirten Kamp Müdür Yardımcısı Halil Şakır, kendilerini ödüle layık gören Kaymakam Citer'e teşekkür etti.

Çadırkent'te görevli olan bütün birim personellerinin eş güdüm içerisinde çalıştıklarını ifade eden Ahmet Direk, sığınmacıların sorun yaşamaması için büyük bir gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Çadırkent yönetmenin bir şehir yönetmekten farksız olduğunu söyleyen Direk, bütün bu zorluklara rağmen 2 yıldan fazla bir süredir binlerce Suriyeli sığınmacıyı ağırladıklarını sözlerine ekledi.

Memurlara başarı belgelerini takdim eden Kaymakam Citer, Memurlarla bir hatıra fotoğrafı çekti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir Kaymakamı Citer, Çadırkent Çalışanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement