Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

İşte haftanın vizyon filmleri! 1.Sin City: A Dame to Kill For Red Band Frank Miller'ın çizgi romanından uyarlanan serinin ikinci filmi Sin City: A Dame to Kill For Red Band, Josh Brolin, Eva Green, Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis ve Joseph Gordon-Levitt gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor.

22.08.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte haftanın vizyon filmleri!

1.Sin City: A Dame to Kill For Red Band

Frank Miller'ın çizgi romanından uyarlanan serinin ikinci filmi Sin City: A Dame to Kill For Red Band, Josh Brolin, Eva Green, Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis ve Joseph Gordon-Levitt gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor. Sin City: A Dame To Kill For Red Band birinci filmin çizgisinden giderek bize 4 kısa öyküden oluşan 4 bölüm izletecek. Bu bölümlerden ikisi çizgi romanda bulunurken diğer ikisi film için özel olarak yazılmış. Serinin 2. filmi, genel itibariyle Dwight karakterinin hayatı üzerine yoğunlaşıyor.

Haftanın en çok beklenen ve en çok dikkat çeken filmi olan Sin City: A Dame to Kill For Red Band size aksiyon, gerilim ve suç öğeleriyle dolu dakikalar geçirtecek.

2. Fırtınanın İçinde ( Into the Storm)

Silverton adlı bir kasabada meydana gelen kasırga, kasabalıların sahip oldukları her şeyi ellerinden almıştır. Sığınaklara sığınan kasaba halkı ise gelecek büyük tehlikeden habersizdir. Kasırgayı takip etmek için dışarda bulunan kasırga gözlemcileri ise asıl tehlikenin farkına varır ve kendilerini kasaba halkını kurtarma görevinin içinde bulur. Doğal afet olaylarına dem vuran gerilim filmleri her zaman seyircinin dikkatini çekmiştir. Fırtınanın İçinde filmi de bu filmlerden biri.

3.Çakma Polisler ( Let's Be Cop)

Üniversite arkadaşları olan iki yakın dostun bir maskeli baloda polis kıyafetleri giymeleri ile hayatları değişir. İnsanlardan saygı gördüklerini ve bayanların dikkatlerini çektiklerini düşünen ikili bu oyunu daha ileriye taşır. Sıradışı bir hikayeye sahip bu film, haftanın komedi türündeki seçeneklerinden biri.

4. Sürpriz Damatlar

Koyu Katolik olan eğitimli ve çevrede söz sahibi olan bir ailenin 4 kızı vardır ve ailenin 3 kızı  kendilerine aile tarafından kabul edilmesi zor kocalar seçmiştir. Biri Müslüman, biri Yahudi, biri de bir Uzakdoğulu ile evlenmiştir. Sonunda 4. Kız çocuk Katolik bir eş bulmuştur ancak damat Afrikalıdır. Sonunda baba bu duruma dayanamaz ve bir şeyler yapmaya karar verir.

Fransız yapımı bu film, ailelerin kültür yapısına ve toplumların kültür farklılıklarına olan tepkilerine değinen, anlamlı bir konuya sahip bir komedi filmi. Benim açımdan haftanın en anlamlı filmlerinden biri.

5. Betondaki Çatlaklar

Hapishaneden yeni çıkan ve suç dünyasından uzak durmaya çalışan bir baba olan Ertan, müzisyen olmak isteyen ancak parayı uyuşturucu satarak kazanmaya çalışan oğlu Mikail'i de suç dünyasından uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak bunu oğluna gizlice yanaşarak yapar. Haftanın tek yerli filmi Betondaki Çatlaklar Umut Dağ'ın ikinci filmi.

Vizyona giren filmlerin bu haftaki derlemesi böylelikle tamamlanıyor. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.

The post Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement