İnegöl Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

İnegöl Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

İnegöl Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

12.08.2014 15:41  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediye spor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda antrenör Ali Bahadır Aksoy gözetiminde gerçekleştirilen ilk çalışmayı İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş da izledi.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İnegöl Belediyespor'un yeni sezonda daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yeni sezonda hedef belirlemek için çok erken olduğunu kaydeden Aktaş, "Bana göre çok iyi hocalarla çalışıyoruz. İnşallah biz İnegöl olarak bu sene daha başarılı olacağız. Bu noktada dikkatli olmak gerekiyor. Birbirinden önemli 22 maç oynayacağız. Burada hedef noktasında bir şeyler söylemek istemiyorum ama hiç bir zaman hedefsiz bir takım olmaz. İnegöl Belediyespor'un da hedefleri var. İnşallah zaman içerisinde bunları konuşarak, çok daha iyi kendimizi konumlandıracağız" dedi.

Aktaş, şehir ve takım olarak birçok takımdan daha iyi konumda bulunduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah bu sezon da geçen sene ki gibi dolu tribünlere karşı oynayacağız. Büyük takımlar bile tribünlerini doğru dürüst dolduramazken, biz burada dolu tribünlere çok maçlar oynadık. Dolayısıyla bugünü bir milat olarak kabul edip, bugünden itibaren çok dikkatli bir şekilde süreci devam ettirmemiz gerekiyor. Yeni sezon camiamızı ve tüm spor kamuoyuna hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Estonyalı oyuncumuz Kert vize işlemleri dolayısıyla şu an aramızda değil. Çok kısa bir zaman içinde o da aramızda olacak. 1-2 yabancı sporcu daha transfer edilecek. 15-16 Ekim'de başlayacak lige 2 aylık bir süreç var. İnşallah hazır hale gelip, en iyi dereceleri hep birlikte elde edeceğiz." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegöl Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement