Voleybol: Erkekler 1. Ligi - Son Dakika
Güncel

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediyespor, Arkasspor mağlubiyetinden sonra Beşiktaş maçına odaklandı.

19.01.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Palandöken Belediyespor, Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arkasspor ile dün oynadıkları maçta çok iyi bir performans sergileyemediklerini söyledi.

Rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu ve ligin ikinci sırasında yer aldığını belirten Kırıcı, "Yabancıları çok kaliteli, Türk oyuncuları aynı şekilde. Biz bir oyun tutturamadık ve başlangıçta oyuna giremedik. Servis karşılama hataları yaptık. Zaman zaman güzel oynadık ama yetmedi. Arkas'ı yenmek için çok hatasız oynamak gerekiyor, bunu yapamadık" dedi.

Kırıcı, üst sıralardaki takımların büyük bütçeli, çok iyi takımlar olduğunu hatırlatarak, Arkasspor'un 5 yabancı oyuncusu bulunduğunu ve bunlardan 3'ünü oynatırken diğerlerini tribünde beklettiğini dile getirdi.

Anadolu takımı olarak kendilerinin böyle bir şansı olmadığını anlatan Kırıcı, Arkasspor maçını unutup hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçına odaklandıklarını ifade etti.

Kırıcı, Beşiktaş'ı yenebilecek güce sahip olduklarına değinerek, "Birinci devre onların sahasında çok iyi top oynadık. Birtakım sakatlıklar olmuştu. Fakat her şeye rağmen Beşiktaş'ı kendi sahamızda yenmek istiyoruz. Bunun için de yarından itibaren Beşiktaş maçı için hazırlıklara başlayacağız" diye konuştu.

Ligi, iyi bir sırada kapatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Kırıcı, Beşiktaş maçını kazanıp playoffa yüksek puanla gitmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Voleybol: Erkekler 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement