Volkan Babacan'ın Yıllık Kazancı Olay Oldu - Son Dakika
Spor

Volkan Babacan'ın Yıllık Kazancı Olay Oldu

Mili Takım'ın başarılı file bekçisi Volkan Babacan, yıllık 1.6 milyon TL maaşla Süper Lig'deki en az kazanan kaleciler arasında yer alıyor.

07.09.2016 18:56  Güncelleme: 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkan Babacan şu anda hem Başakşehir'de hem de Milli Takım'daki kurtarışlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Son olarak Hırvatistan karşılaşmasında net gol pozisyonlarını önleyen milli kaleci gösterdiği performansla artık soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırdı.

Ancak Volkan Babacan'ın kazandığı ücret 4 Büyükler'in maaşlarıyla kıyaslandığında adeta 'sudan ucuz' kalıyor. Başarılı file bekçisi, Başakşehir'den yıllık 1.6 milyon TL kazanıyor.

ZİRVEDE MUSLERA VAR

Bu alanda zirvede ise Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yer alıyor. Muslera, sarı-kırmızılılardan yıllık net 3 milyon 575 bin Euro (11.7 milyon TL) ve maç başına 20 bin Euro kazanıyor.

VOLKAN DEMİREL'E 3 MİLYON DOLAR

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel ise maç başlarıyla birlikte yıllık 3 milyon dolar (8.8 milyon TL) kazanıyor.

ONUR KIVRAK VE TOLGA ZENGİN'İN ÜCRETLERİ

Listede üçüncü sırada ise sözleşmesi bu sezon revize edilen Trabzonsporlu Onur Kıvrak yer alıyor. Bordo-mavililerden yıllık 2 milyon 250 bin Euro (7.4 milyon TL) kazanan Onur'u ise Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin yıllık 1 milyon 300 bin Euro'luk (4.2 milyon TL) kazancıyla takip ediyor.

(Kayak: Skorer)

Volkan Babacan\'ın Yıllık Kazancı Olay Oldu

Son Dakika Spor Volkan Babacan'ın Yıllık Kazancı Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement