Volkan Demirel: Beşiktaş Sonunu Getiremeyecek - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel: Beşiktaş Sonunu Getiremeyecek

Volkan Demirel: Beşiktaş Sonunu Getiremeyecek

Fenerbahçeli Volkan Demirel, takım toplantısında "Mutlaka fırsat gelecek. Beşiktaş'ın zor maçları var, yarışın sonunu getiremeyecekler." dedi.

17.04.2016 13:54  Güncelleme: 14:04

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisinden sonra çok üzüldü. Volkan Demirel ile Mehmet Topal, öncü oldu; aralarında toplantı yaptılar. Zirve sonunda takım şampiyonluğa bir hafta önceye oranla daha fazla inanmaya başladı. Takımda "Mutlaka fırsat bir kez daha bize gelecek. Beşiktaş'ın gerçekten zor maçları var, bir yerde takılacaklar" inancı çok yüksek.

NANİ, MANU ÖRNEĞİ VERDİ

Sarı-lacivertliler, "Beşiktaş, Akhisar'a puan kaybedecek, Galatasaray ve Konyaspor deplasmanları var. Rahat bir deplasmanları yok" derken, 11 puan geriden gelip nasıl şampiyon olduklarını konuştular. Nani, krizleri atlatma adına Manchester United'daki tecrübelerinden bahsetti.

Kjaer Lille'de benzer bir dönem yaşadıklarını, kenetlenerek her şeyin üstesinden geldiklerini anlattı. Fenerbahçeli futbolcular, ellerine yine bir fırsat geçerse bunu bu kez iyi değerlendireceklerini söylediler. Volkan Demirel de geçen sezon 29. hafta Beşiktaş'ın lider olduğunu fakat sene sonunda Galatasaray'ın şampiyon, Fenerbahçe'nin ikinci, Beşiktaş'ın da üçüncü sırada tamamladığını hatırlattı.

"TAKİBİ BIRAKMAYIN"

Kaptan, "Dolayısıyla çok kolay şeyler değil. Şu anda da 29. haftadayız. Beşiktaş'ın puan farkıyla lider olması bir anlama gelmiyor. Sonunu getirip, getirmemek önemli. Bizim takibi sürdürmemiz lazım" dedi.

Son Dakika Spor Volkan Demirel: Beşiktaş Sonunu Getiremeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Mrt gtrl: deplasman mı? oğlum biz 3 senedir deplasmandayiz. 32 2 Yanıtla
  • yasa BJK: Adam olun lannnnn BU YIL ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ.......herkes bunu boyle bilsin ...... 15 3 Yanıtla
  • aaşık veysell: Tip tam işid tipi..bu ormn ayilari na top oynama yasagi gelmeli 15 3 Yanıtla
  • TS: Haftaya Trabzona gelin bak ne olucak Şampiyon Beşiktaş!!!!! 16 1 Yanıtla
  • KARAGUMRUKLU ARAP KADRİ: Aç tavuk kendini buğday ambarında götürmüş. 16 1 Yanıtla
  • sakaryalı: dangalaklar yine iş başında ama kartal artık tutulmaz yok öyle bir savsata 15 1 Yanıtla
  • serdar talak: arkadas dunyadaki en aptal kisi birinden medet uman kisidir adamlar altin tepside verdiler size yok istemezuk dediniz konyads 3 puan evinde berabere cincona beraberlik al sana uc haftada 7 puan bjk sonunu getiremeyecek de ondan sonra sen getirdin sonunu merak etme 15 1 Yanıtla
  • BOZKURT: SANKİ SİZ ÖNLENEMEZ BİR HIZDA TOP OYNUYOSUNUZDA TÜM MAÇLARI KAZANACAKSINIZ AKIL YOK HADİ MANTIKTAMI YOK DİCEM AMA OLMADIĞI BELLİ ZATEN 16 0 Yanıtla
  • Volkan: 11 puan geriden gelip şampiyon oldunuz ve de alnınızın akıyla oldunuz öyle mi? Şikebahçe 14 1 Yanıtla
  • eeee: hele sen 2.ciğilini koruda konya kapıya dayandı 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement