Volkswagen Golf Güncellendi - Son Dakika
Otomobil

Volkswagen Golf Güncellendi

Volkswagen Golf Güncellendi

CARMEDYA.COM – Volkswagen, Golf modelini güncelledi. Model ön yüzünde değişim yaşarken içeride de önemli yeniliklerle geldi. Ön farların yanı sıra hava girişleri de değişen Volkswagen Golf, krom egzozları ve yeni arka difizörüyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Volkswagen Golf selefine göre modelin LED gündüz farları da değişime uğramış. Volkswagen Golf bu sayede daha agresif bakışlara kavuşmuş. İçeride de yeni bir ekranla...

10.11.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkswagen, Golf modelini güncelledi. Model ön yüzünde değişim yaşarken içeride de önemli yeniliklerle geldi. Ön farların yanı sıra hava girişleri de değişen Volkswagen Golf, krom egzozları ve yeni arka difizörüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Volkswagen Golf selefine göre modelin LED gündüz farları da değişime uğramış. Volkswagen Golf bu sayede daha agresif bakışlara kavuşmuş. İçeride de yeni bir ekranla karşımıza çıkıyor. Boyutları artan bu ekran Apple CarPlay ve Android Auto gibi teknolojileri bünyesinde barındıracak. Ek olarak abisi gibi dijital gösterge paneliyle de satın alınabilecek.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Volkswagen Golf Güncellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement