Vücudunda Kan Yerine Suyla Doğdu - Son Dakika
Dünya

Vücudunda Kan Yerine Suyla Doğdu

Frankie Morrison, isimli bebek vücudunda 2 kaşık kanla doğdu. Ailesine en kötü ihtimale hazırlanmaları söylendi.

17.10.2016 13:00  Güncelleme: 13:14

İngiltere'de vücudunda 35 ml, yani 2 kaşık kanla doğan Frankie Morrison isimli bebek mucize eseri hayatta kaldı. Bu demek oluyor ki Frankie'nin vücudunda kandan çok su var.

ACİLEN SEZARYENE ALINDI

Daily Mail'de yayınlanan habere göre, bebeğin hereket etmediği fark edilince anne Maria acilen sezaryene alındı. Aile en kötü ihtimale kendilerini hazırlarken Frankie sağ salim dünyaya geldi.

TEKRAR HASTANEYE GİTTİ

3 çocuk annesi Maria, karnında bebeğin hareket etmediğini fark edince hastaneye gitti. Durumun normal olduğunu, bebeğin tembellik ettiğini söyleyerek eve gönderdiler. Ancak bir problem olduğunu hisseden Maria 2 gün sonra tekrar hastaneye gitti. Biraz daha geç kalsaydı, Frankie şimdi hayatta olmayabilirdi.

CİĞERLERİNE SU DOLDU

Bebek doğduğunda tepki vermiyordu. Nefes almakta problem yaşıyordu. Bu yüzden doktorlar aileyi, en kötüsüne kendilerini hazırlamaları yönünde uyardı. Vücudunda kan yerine su olan bebeğin vücudu şişti. Ciğerlerine ve göğsüne su dolduğu için göğüs tüpü takılarak yaşam destek ünitesine alındı. Şimdi 12 aylık olan Frankie, yaşam mücadelesini kazandı. Ancak Frankie gibi kan değerleri normalin altında doğan birçok bebek var.



Duygu Bay/ PembeNar


Vücudunda Kan Yerine Suyla Doğdu

Son Dakika Dünya Vücudunda Kan Yerine Suyla Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement