Wanda Nara Savaşı - Son Dakika
Spor

Wanda Nara Savaşı

Eski dost olan Moura Icardi ile Maxi Lopez'in 'Wanda Nara' savaşı tüm hızıyla devam ediyor.

16.04.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dostları düşman etti!

Moura Icardi – Maxi Lopez arasındaki soğuk savaş devam ediyor. İkili Sampdoria'da oynadıkları yıllarda çok yakın dost olmuşlar fakat Icardi ile Lopez'in karısı Wanda Nara birbirlerine aşık olunca bu dostluk bitmişti. Geçen hafta oynanan Sampdoria-İnter maçında seremonide karşı karşıya gelen ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Icardi'ye tepkisini göstermek isteyen Lopez, elini uzatan Icardi'ye karşılık vermemişti.

Lopez'in en yakın arkadaşıyken karısı Wanda Nara ile ilişki yaşamaya başlayan Moura Icardi, twitter adresinden Wanda Nara-Lopez ikilisinin çocuklarıyla fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Wanda Nara'nın çocuklarıyla iyi bir ilişki kuran Icardi adeta sevgilisinin eski kocası Lopez'e nispet yapıyor.

Eski dostun elini sıkmadı

Çocuklarıyla birlikte sevgilisi Icardi'nin yaşadığı şehir olan Milano'ya taşınan Wanda Nara'da eski kocasından olan çocuklarıyla sevgilisinin arasının iyi olmasından dolayı çok mutlu. Nara bu mutluluğu paylaştığı fotoğraflarla da kimseye göstermekten geri kalmıyor.

Dostları düşman eden kadın 'Wanda Nara'

21 yaşında olan İcardi'nin 30 yaşındaki Maxi Lopez'in Barcelona'da oynadığı yıllarda ona büyük bir hayranlık beslediği ortaya çıktı. Lopez, Katalan ekibinde forma giyerken henüz 14 yaşında bir çocuk olan Icardi ondan imza alabilmek için uzun süre uğraşmış. Bu uğraş ve sonundaki mutluluk sosyal medya'ya düşen bu fotoğrafla belgelendi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Wanda Nara Savaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement