Waris: Kazanmayı Hak Ettik Ama Gol Atamadık" - Son Dakika
Spor

Waris: Kazanmayı Hak Ettik Ama Gol Atamadık"

Waris: Kazanmayı Hak Ettik Ama Gol Atamadık"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Trabzonsporlu Mustafa Akbaş, zemini eleştirirken ilginç ifadeler kullandı.

14.09.2014 22:47

Fenerbahçe ile berabere kalan Trabzonspor'da yeni transferler Waris, Belkalem ve Mustafa Akbaş, takımın gidişatından memnun olduklarını söyledi.

Maçın en iyi ismi olarak gösterilen Waris, kaçırdıkları pozisyonları gole çeviremedikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

LİG TV'ye konuşan Waris, "Buraya geldiğim andan itibaren çok iyi bir aile ortamıyla karşılandım. Yabancılık çekmedim. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Biz elimizden geleni yaptık. Kazanmayı da hak ettik ama gol atamadık. Taraftarlarımız da çok iyi destek oldular. Bu tarz maçlarda yakaladığınız pozisyonları gol yapmanız gerekiyor. Çok iyi çalışıyoruz. Kazanmaya başlayana kadar da bu çabamız devam edecek." dedi.

"TOPRAKTA OYNADIK..."

Trabzonspor'un ggenç savunmacısı Mustafa Akbaş, "Her futbolcu için iyi zeminde oynamak avantajdır. Bizim zeminimiz şu an çok kötü. Toprakta oynadık diyebilirim. Çim yoktu sahada. Fenerbahçe ile maçlar her zaman çekişmeli geçiyor. Daha dikkatli olsak kazanabilirdik de. Zemin de burada bizi zorladı. Bir puan da önemli. İnşallah sonraki maçlarda kazanacağız."ifadelerini kullandı.

Günün başarılı isimlerinden Cezayirli savunmacı Belkalem ise gelecek için umutlu konuştu.

Geldiği günden beri takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Belkalem, "Gerçekten çok zor bir maçtı. Fenerbahçe gibi iyi bir takıma karşı iyi bir maç çıkardık. İkinci yarıda çok önemli pozisyonlar bulduk. İyi bir yoldayız. Böyle devam edersek galibiyetler de gelecektir. Metalist maçı çok önemli bir maç. Dinlenme fırsatımız olmayacak. Niye kazanmayalım diyorum. Onlar da iyi bir takım ama biz kazanmak için gideceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Waris: Kazanmayı Hak Ettik Ama Gol Atamadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement