Weligton: Messi Bana Küfrettiği İçin... - Son Dakika
Spor

Weligton: Messi Bana Küfrettiği İçin...

Weligton: Messi Bana Küfrettiği İçin...

Çarşamba gecesine damgasını vuran olayda Weligton, Messi'nin boğazına yapıştı.

25.09.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malaga'nın Brezilyalı stoperi Weligton, Barça'nın yıldızı Lionel Messi'nin kendisine 'o.... ç....' dediği için Arjantinli'nin üzerine yürüdüğünü iddia etti.

Javi Garcia'nın talebeleri, sahadan Barça ile golsüz berabere ayrılırken, Katalanlar 2014-15 sezonunda ilk defa puan kaybı yaptı.

Maçın son anlarına doğru tansiyon giderek yükselirken; son dakikalarda Weligton, Messi'yi boğazından yakalamış ve Arjantinli ardından sırt üstü yere yapışmıştı.

Barçalı futbolcular bu hareket sonrası hakemin etrafını sararak Brezilyalı'nın atılması için yoğun baskı yaparken, Weligton sadece sarı kart gördü. Ancak maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, Messi'nin kendisine küfrettiği iddiasında bulundu.

35 yaşındaki stoper, Cope'ye verdiği demeçte, "Pas atmasını engellemeye çalıştım. Pozisyondan sonra Messi bana döndü ve 'o... ç....' dedi." ifadelerini kullandı.

Weligton hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılırken, Katalan ekibinde kırmızı kart ısrarını sürdüren Gerard Pique de bir başka sarı kart gören isim oldu.

İlk 5 maç sonunda 13 puan toplayan Barça, ikinci sıradaki Sevilla'nın önünde averaj farkıyla liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Weligton: Messi Bana Küfrettiği İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement