West Ham, Gökhan Töre için Teklifte Bulunmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

West Ham, Gökhan Töre için Teklifte Bulunmaya Hazırlanıyor

West Ham, Gökhan Töre için Teklifte Bulunmaya Hazırlanıyor

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

28.04.2016 10:32  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic eski öğrencisi Gökhan Töre'yi takıma kazandırmak için yeniden harekete geçti.

"TRİBÜNLERİ COŞTURACAK KALİTELİ BİR OYUNCU"

West Ham'lı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştiren Hırvat hocanın, "Eğer Gökhan bu takıma kalırsa yer yerinden oynar. Onu burada parlatabilirim. Tribünleri coşturacak kaliteli bir oyuncu" dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından İngiliz kulübünün yöneticilerinin 15 gün içinde Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanacağı ve 10 milyon Euroluk bir teklif sunacağı gelen bilgiler arasında.

(Kaynak: Takvim)

Son Dakika Spor West Ham, Gökhan Töre için Teklifte Bulunmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 1 1 Yanıtla
  • zddhsaş3222 : baskanin yerinde oLsam hemen satarIm 0 1 Yanıtla

Advertisement