West Ham United, Beşiktaş'ın İstediği Javier Hernandez'e Talip Oldu - Son Dakika
Spor

West Ham United, Beşiktaş'ın İstediği Javier Hernandez'e Talip Oldu

West Ham United, Beşiktaş\'ın İstediği Javier Hernandez\'e Talip Oldu

Teknik direktörlüğünü Slaven Bilic'in yaptığı West Ham United, Beşiktaş'ın da istediği Manchester United'lı Javier Hernandez için harekete geçti.

15.07.2015 16:23  Güncelleme: 16:24

Menajerliğini Slaven Bilic'in yaptığı Premier Lig ekibi West Ham, Manchester United'dan Javier Hernandez'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Galatasaray, Roma ve Wolfsburg kulüplerinin de talip olduğu Javier Hernandez için West Ham, transfere daha yakın görünüyor. Gazeteler, Londra kulübünün Javier Hernandez için Manchester United'a 8 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeyi göze aldığını yazdı.

FİKRET ORMAN MANCHESTER UNITED İLE ANLAŞMIŞTI

Transfer gündeminde dün yer alan iddialara göre, Fenerbahçe'nin Robin van Persie transferi sonrasında yıldız bir golcüyle anlaşmak isteyen Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Hernandez için Manchester United ile temas kurmuş İngiliz kulübü de oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmış ve son karar için topu oyuncuya atmıştı.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham, transferde Marsilya'dan Dimitri Payet, Juventus'tan "Angelo Ogbonna ve Sampdoria'dan Pedro Obiang'ı kadrosuna katmıştı.

Son Dakika Spor West Ham United, Beşiktaş'ın İstediği Javier Hernandez'e Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bjk: Bence mario Gomez van vlaar hernandez Qaerzma alınırsa %100 eminim şampiyon olur 4 2 Yanıtla
  • onu bunu al şunu: ulan biliç bırak Beşiktaş ın yakasını çiçarito Beşiktaş ın alacağı en iyi forvet fiko bunu adamı al 3 sene forvet alma 0 3 Yanıtla
  • bilgisiz: menejer oyunu 3 0 Yanıtla
  • KARTAL BJK: SR İSMİNDEKİ KARDESİME TESEKKUR COK DOGRU VE DOGRU YOLDA CİKİSYOLUDA BUDUR.BAZİLARİ GETİRİP GOTURSUN BİZİM FAYDALİ VE İLERİYE YONELİK YATİRİMLAR BUNU YAPANLAR DAHA SAGLİKLİ İLERLİYORLAR.BUNLARDA ORNEKLERİDE COK, ALİCİ DEYİL EYİT BUYUT SAT KAZAN,BJK ONCEKİ YONETİCİLER HEP POPİLER DAVRANİLDİ TRANSFERDE BİRİNCİ DENE DENE BU CERMEKES DURUMU YARATTİLAR.SERDAR BEY 6 YİLDA BORC BİTERMİS KAYNAK NERDEN.BEN FİKRETBEYİ YONETİMİ COK MANALİ MANDİKLİ İS YAPİYORLAR TEBRİKLER EN İYİ TRANSFER MADOFON ARENADİR DESTEK OLALİM BEYLER. 1 0 Yanıtla

Advertisement