Whatsapp, Eski Model Telefonlarda Çalışmayacak - Son Dakika
Dünya

Whatsapp, Eski Model Telefonlarda Çalışmayacak

WhatsApp, bazı eski telefon ve işletim sistemlerini artık desteklemeyeceğini duyurdu. Güncellenen açıklamayla birlikte WhatsApp, iPhone 3G ve bazı Android telefonlarda kullanılamayacak.

05.12.2016 18:04  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 yılının Haziran ayı itibariyle BlackBerry OS, BlackBerry10, Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 modellerine desteği kesecek. Android 2.1 ve 2.2 işletim sistemlerini kullanan cihazlara da desteğini de durduracak olan WhatsApp, Windows Phone 7 işletim sistemini kullanan cihazlarda da kullanılamayacak.

iPHONE'LAR DA DAHİL

Güncellenen açıklamayla birlikte WhatsApp, iPhone 3G ve bazı Android telefonlarda kullanılamayacak. Ancak şirket, Blackberry ve Nokia için farklı bir yol izleyecek. iPhone 3GS ve iOS 6 için de desteğini kesecek olan WhatsApp, açıklamasında alınan bu kararın zor fakat doğru bir adım olduğunu belirtti.

VEDALAŞMA TARİHLERİ VE MODELLERİ

Ocak 2017 itibarı ile Android 2.1 (Eclair) ve Android 2.2 (Froyo), iOS 6 ve iPhone 3GS ile Windows Phone 7; Haziran 2017 itibarı ile de BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 ve Symbian S60 işletim sistemleri Whastapp ile vedalaşmış olacak.

Whatsapp, Eski Model Telefonlarda Çalışmayacak

Son Dakika Dünya Whatsapp, Eski Model Telefonlarda Çalışmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement