Windows Phone Platformunun En Güçlü Cihazı Tanıtıldı - Son Dakika
Teknoloji

Windows Phone Platformunun En Güçlü Cihazı Tanıtıldı

Windows Phone Platformunun En Güçlü Cihazı Tanıtıldı

Son zamanların merakla beklenen telefonlarından olan Windows Phone'lu HTC One M8 duyuruldu.

20.08.2014 13:14  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

HTC One M8 hiç şüphesiz 2014 yılının en iyi tasarıma sahip akıllı telefonlarından birisi. Hatta birçok kişiye göre de en iyisi. Hal böyle olunca HTC de cihazının bu durumunu kullanmak için elinden geleni yapıyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda HTC One M8'in kırmızı ve pembe renk seçeneklerini tanıtan firma şimdi ise cihazın Windows Phone'lu versiyonunu tanıttı.


Bir süredir sızıntılarla sık sık gündeme gelmeyi başaran Windows Phone'lu HTC One M8'in resmi adı ise 'HTC One (M8) for Windows' olarak açıklandı. Bu cihaz aynı zamanda Windows Phone platformunun en güçlü üyesi olarak da anılıyor.


Orijinal HTC One M8'in hemen hemen tüm özelliklerini bünyesinde barındıran HTC One (M8) for Windows, 5 inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. 2.3 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 yongasından gücünü alan cihazda 4 megapiksel UltraPiksel kamera yer alıyor. Bunların yanında cihazda, 2GB RAM, 16GB/32GB artırılabilir hafıza, 2600mAh gücünde batarya ve Bluetooth 4.0 gibi özellikler yer alıyor.


Bunların yanında Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip olan cihaz Cortana gibi bir kişisel asistana da sahip olmuş olacak. Verizon'un online mağazalarından satışa sunulan cihaz, 2 yıl kontratlı olarak 99.99 dolara satılıyor.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Windows Phone Platformunun En Güçlü Cihazı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement