Yağmur Atacan'a Silahlı Saldırı Düzenleyen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Yağmur Atacan'a Silahlı Saldırı Düzenleyen Yakalandı

Oyuncu Yağmur Atacan'a, işyeri çıkışında silahlı saldırı düzenleyen şahıs gözaltına alındı.

06.05.2014 13:54  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağmur Atacan, 7 Nisan 2014 günü saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokaktaki bulunan işyerinden dışarı çıkarak aracına binmişti. Bu sırada motosikletiyle Atacan'ın aracına yaklaşan bir kişi, Atacan'a ateş etmişti.

YAN KOLTUĞA YATARAK KURTULDU

Atacan, ateşten yan koltuğa yatarak kurtulmuş, ateş eden kişinin tabancasının tutukluk yapması üzerine aracından inerek işyerine geri kaçmıştı. Saldırgan da daha sonra kaçmıştı. Atacan emniyette verdiği ifadede, kendisine ateş eden kişiyi tanımadığını, ticari işleri nedeniyle zaman zaman bazı kişilerle sorunlar yaşayabildiğini söylemişti.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, saldırganı olay yerine gelirken ve geri dönüşte güvenlik kameralarına takılan görüntülerinden yola çıkarak tespit etti. Saldırgan Galip T. dün gözaltına alındı. Galip T.'nin Gaziosmanpaşa'da seyyar satıcılık yaptığı öğrenildi. Emniyette sorgusu devam eden saldırganın ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yağmur Atacan\'a Silahlı Saldırı Düzenleyen Yakalandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yağmur Atacan'a Silahlı Saldırı Düzenleyen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vtndş: hee hee tamam god boy :D 11 0 Yanıtla
  • asd: seyyar satıcı saldırmış.tabiki o seyyar satıcıya para veren biri vardı.onu bulmak mesele.geçenlerde bu konuyla ilgili bi haber daha okumuştum.yağmur atacanı alper çağrı önal diye biri alacak meselesi yüzünden dövmüştü.bunu polislerde biliyordur sanırım :) 2 0 Yanıtla

Advertisement