Yalova'da Veteranlar Finali Çıkan Olaylar Sebebiyle Tamamlanamadı - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Veteranlar Finali Çıkan Olaylar Sebebiyle Tamamlanamadı

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nca düzenlenen Yalova Group 4. Veteranlar Ligi’nin final maçında olaylar çıkarken karşılaşma yarıda kaldı.

17.08.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nca düzenlenen Yalova Group 4. Veteranlar Ligi'nin final maçında olaylar çıkarken karşılaşma yarıda kaldı.

Trabzongücü ile Siirtspor takımları arasında Ahmet Saraç sahasındaki mücadelede bitime 20 dakika kala saha içinde yaşanan olaylar sonrasında bordo-mavili ekip Trabzongücü'nün maçı 3-0 kazandığı açıklandı. Trabzongücü'ne şampiyonluk kupasını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve Yalova Group firmasının sahibi iş adamı Orbay Tuna verdi.

Yalova ASKF 4. Veteranlar Ligi'nin final maçı renkli görüntülerle başladı. Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya atak başlayan Trabzongücü 54. dakikada Taner Birinci ile 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 7 dakika sonra dakikalar 61'i gösterdiğinde Siirtspor, geliştirdiği atakta golü bulurken, maçın hakemi İrfan Demir ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Bu andan sonra Ahmet Erten karşılaşmanın hakemi İrfan Demir'e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gördü. Bu duruma sinirlenen Siirtspor takımı hakem trilyosunun üzerine yürüyünce maçı yöneten İrfan Demir karşılaşmayı tatil etti.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaşanan olaylar sonrasında maçın tatil olduğunu Trabzongücü'nün ise maçı hükmen 3-0 kazandığını ve şampiyon olduğunu açıkladı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'da Veteranlar Finali Çıkan Olaylar Sebebiyle Tamamlanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement