Gizem'in Katil Zanlısı, Cinayet Sonrası Ağlarken Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Gizem'in Katil Zanlısı, Cinayet Sonrası Ağlarken Yakalandı

Gizem\'in Katil Zanlısı, Cinayet Sonrası Ağlarken Yakalandı

Yalova'da tecavüze uğradıktan sonra öldürülen 12 yaşındaki Gizem Ekici'nin katil zanlısı dayısının oğlu çıktı. 21 yaşındaki E.A. ilk ifadesinde "Dikkat çekmemek için cenaze evinde ağladım" dedi.

25.06.2016 14:55  Güncelleme: 15:23

Yalova'nın Seyrantepe Mahallesi'nde tecavüz ettiği ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Gizem Ekici'yi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan dayısının oğlu 21 yaşındaki E.A.'nın cenaze evinde ağlarken yakalandığı ortaya çıktı. Gizem Ekinci dün akşam otopsinin ardından toprağa verilirken; E.A.'nın ise ifadesinde, "Gizem'e ağzını kapatarak tecavüz ettim. Bana, 'Seni babama söyleyeceğim' deyince öldürdüm" dediği öğrenildi.

KOLTUĞUN ARKASINDA BIÇAKLANMIŞ HALDE BULDU

Yalova'nın yeni kurulan yerleşim merkezlerinden Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak'ta oturan emekli işçi Arif Ekici dün sabah rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giderken, temizlik görevlisi olarak çalışan 7 çocuk annesi eşi Rukiye ise işe gitti. Öğlen saatlerinde eve dönen Arif Ekici, kızı Gizem'i evdeki koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri detaylı incelemelerde bulunduktan sonra Gizem'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EVDE AĞLARKEN YAKALANDI

Olayı soruşturan jandarma ekipleri, mahalle sakinlerinden gün içerisinde eve giren ve çıkan kişileri sordu. İfadesi alınan kişilerin öldürülen Gizem'in dayısının askerden yeni gelen oğlu E.A.'yı söylemesi sonucu, jandarma evde ağlayan E.A.'yı gözaltına aldı.


"DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN AĞLADIM"

Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirtilen E.A., "Gizem'e bağırmaması için ağzını kapatarak tecavüz ettim. Gizem daha sonra bana, 'Seni babama söyleyeceğim' deyince onu bıçakladım. Üzerim kan olmuştu. Eve gidip kıyafetlerimi değiştirdikten sonra hiç bir şey olmamış gibi cenaze evine geldim. Dikkat çekmemek için ağladım. Fakat yakalandım" dediği ileri sürüldü.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Sorgulamasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında elleri arkadan kelepçelenerek adliyeye çıkartılan E.A. tutuklanırken, 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Gizem Ekici'nin cenazesinin ise dün ikindiden sonra ailesi tarafından Kazimiye Köyü'nde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Gizem'in Katil Zanlısı, Cinayet Sonrası Ağlarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • kimm: rabbim seni cehennemde cayır cayır yaksın inş...küçücük,güzeller güzeli sabiyi hayattan koparttın.inş.seninde sonun öylee olurr..amin 53 4 Yanıtla
  • Isimsiz: ALLAH BELANI VERSIN SENIN ALLAH BELANI 47 2 Yanıtla
  • Ayhan: Bunun gibi sapıkları toplayıp hepsini bir çukurun içinde benzin döküp yakacaksın yaşamaları bile haram iken devlet bunlara cezaevinde bakıyor 40 2 Yanıtla
  • 1000 göllü kırmzı musa: Senin, bu Aziz Mubarek günde Allah belanı versin ,Nasıl kıydın O minik yavruya ... 39 2 Yanıtla
  • Diyecek soz yok: Valla bu haberleri goruce gozlerimden yas geliyor. Yazik ya bu kadar guzel kiz. Senin gibi erkegin 100 defa acilar icinde olmesi bile bu kizin bi tirnaginin acisi olamaz. 39 2 Yanıtla
  • 4646: ne kadarda güzelmiş yavrucak allah annesine babasına sabır versin şefaatçi etsin inşallah 38 2 Yanıtla
  • ...: Allah senin belanı versin..icerde senin cezanı keserler insallah.. 37 2 Yanıtla
  • Emre morr: Idammm 32 3 Yanıtla
  • ,.,.,.,.,.: Gebertirler inşallah seni hapiste pislik allah belanı versin 27 3 Yanıtla
  • yavuz: İngiltere gibi bizde AB surecini referanduma goturelim.Toplum idam gelmeden duzelmeyecek 27 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement