Yalova Meyve Halinde Çıkan Yangın Güçlükle Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Yalova Meyve Halinde Çıkan Yangın Güçlükle Söndürüldü

Yalova Meyve Halinde Çıkan Yangın Güçlükle Söndürüldü

Yalova Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde akşam saatlerinde çıkan yangın korkuttu.

19.05.2016 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde akşam saatlerinde çıkan yangın korkuttu. Yalova Belediyesi itfaiyesi ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangında sabotaj ihtimalinden şüpheleniliyor.

Edinilen bilgiye göre Gazioamanpaşa Mahallesinfe bulunan Yalova Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde sandık depolama kısmında akşam saatlerinde yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın maddi hasara neden oldu. Olaya beş araç ile müdahale eden Yalova İtfaiyesi ekipleri, yaklaşık bir saatlik uğraşın sonucunda alevleri kontrol altına aldı.

Yalova Belediye Hali Müdürü Muhammet Öztürk gazetecilere yaptığı açıklamada sabotaj ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Öztürk, 'Biz sabote olduğunu düşünüyoruz. Birilerinin gelip fotoğraf çektiği gibi duyumlar var. Konuyla ilgili araştırma yaptık. Buradaki yangın üçüncü oldu. Emniyet güçleri de konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Yananlar sadece kasa. 200-300 bin lira bir zarar gözüküyor. Biz burada sabotajdan şüpheleniyoruz. Depo her iki tarafı da kapalı bir yer fakat yangın 3 ayrı yerden birden çıktı' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Meyve Halinde Çıkan Yangın Güçlükle Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement