Ersun Yanal: Kazanmak İçin Bir Şey Yapmadık - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal: Kazanmak İçin Bir Şey Yapmadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 berabere kaldıkları Keçiörengücü maçından sonra "Kazanmak için çok fazla şey yaptığımızı düşünmüyorum." dedi.

04.12.2014 22:12  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Keçiörengücü maçından sonra özeleştiride bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından ATV'ye konuşan Yanal, şunları söyledi:

"KAZANMAK İÇİN ÇOK FAZLA ŞEY YAPMADIK"

"Kazanmak için çok fazla şey yaptığımızı düşünmüyorum. Oyun olarak da düşünmüyorum. Maçtan önce bu maçın zor olacağını arkadaşlarımla konuştum. Ancak maçta arkadaşlarımız bunu yaşayarak tecrübe etmek durumunda kaldı."

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR HİÇ KOLAY OLMAYACAK"

Takımın zor bir fikstüre girdiğini belirten Yanal, "Trabzonspor takımı her alanda her şart altında sahaya kazanmak için çıkmak zorunda. Önümüzdeki maçlar hiç kolay olmayacak. Kimse bu maçla bir şeyleri mukayese etmesin." dedi.

"BİZ HEP KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYORUZ"

Hafta sonundaki Beşiktaş maçını da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Bu tarz maçlarla kıyaslanacak bir maç değil. Biz hep kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İki takım da formda. Puan tablosundaki yerleri Beşiktaş'ın gücünü gösteriyor zaten. Güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Lehimize sonuçlanacak bir skorla ayrılmayı umuyoruz." diye konuştu.

Ersun Yanal: Kazanmak İçin Bir Şey Yapmadık
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal: Kazanmak İçin Bir Şey Yapmadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement