Yaprak Mahallesi Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yaprak Mahallesi Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür

Yaprak Mahallesi Esnafından Başkan Fadıloğlu\'na Teşekkür

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yaprak ve Çakmak mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışması nedeniyle Başkan Fadıloğlu’na teşekkür geldi.

03.02.2014 15:08

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yaprak ve Çakmak mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışması nedeniyle Başkan Fadıloğlu'na teşekkür geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun "Yaprak mahallesi 24 saat yaşayan sokak haline gelecek sözü" yapılan çalışmaların ardından yerine gelmiş oldu. Daha önce havanın kararmasıyla birlikte insanların yolunu değiştirdiği sokaklar yapılan restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları ile birlikte gece gündüz insanların uğrak yeri haline geldi. Yerli ve yabancı turistlerin gezip bol bol fotoğraf çektirdiği sokaklar şimdilerde esnafın da yüzünü güldürmeye başladı. Kepkep Sokak, Şose Sokak, Dere Kenarı Sokak, Bay Ahmet Çıkmazı, Canoğlu Çıkmazı, Bay Asım Çıkmazı ve Ali Nacar Camii çıkmazında yapılan çalışmalar neticesinde tarihi doku yeniden gün yüzüne çıkarken, Yaprak Mahallesi sakinleri ve çevre esnafı yapılan çalışmaları yerinde bulduklarını dile getirdi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Yaprak mahallesinde yapılan tarihi restorasyon çalışmalarının en çok kendilerine yaradığını dile getiren bir mahalle esnafı, "Önceleri insanlar buralardan geçmeye korkarlardı. Hava karardığı zamanlar caddede kimse kalmazdı. Şimdiler de tüm Gazianteplilerin ilgisi buralarda. Bizler gece yarısına kadar dükkanlarımızı açık tutuyoruz. Özellikle yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlerinde ilgisi çok oluyor. Bu da bizim işlerimize olumlu yönde yansıyor. Şehitkamil Belediyemize ve Başkan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaprak Mahallesi Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement