Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü

Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü

Aksaray'da Ahmet Arıbaş, yardım isteyen arkadaşları Kerim Ölmez ve Ahmet Görgülü'nün yanına gitti. Karanlıkta arkadaşını başkası sanan Arıbaş av tüfeğini ateş ederek öldürdü.

16.10.2016 13:09  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da 24 yaşındaki Ahmet Arıbaş, dövüldüklerini söyleyip yardım isteyen arkadaşları 25 yaşındaki Kerim Ölmez ve aynı yaştaki Ahmet Görgülü'nün yanına gitti. Arıbaş, iddiaya göre, karanlığında etkisiyle Ahmet Görgülü'nün tartıştığı Kerim Ölmez'i, başkası sanıp av tüfeğiyle ateş etti. Ölmez, kaldırıldığı hastanede öldü, Arıbaş da gözaltına alındı.

GELİN ARABASININ ÖNÜNÜ KESİP BAHŞİŞ İSTEDİLER

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında merkez Büyük Bölcek Mahallesi 2042 Sokak'ta meydana geldi. Kerim Ölmez ve Ahmet Görgülü, bir arkadaşlarının düğününe katıldı. İddiaya göre, düğün sonunda otomobille, gelin ve damadın olduğunu otomobilin önüne kesen iki arkadaş, damattan 'Bahşiş' olarak tabir edilen para istedi.

Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü

KONVOYDAKİLER TEPKİ GÖSTERİNCE KAVGA ÇIKTI

Bu sırada konvoydakilerden bazıları da otomobilin önünü kesen Görgülü ve Ölmez'e tepki gösterdi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine konvoyda bulunan diğerleri kavgayı ayırdı. Ölmez ve Görgülü iddiaya göre, Büyük Bölcek Mahallesi 2042 Sokak'a geldiklerinde arkadaşları Ahmet Arıbaş'ı, telefonla arayıp iddiaya göre düğün yerine gidip kavga edeceklerini söyleyip yardım istedi.

Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü

YARDIMA GELDİĞİ ARKADAŞINI KARANLIKTA BAŞKASI SANDI, ÖLDÜRDÜ

Arıbaş da, av tüfeğini alıp, Ölmez ve Görgülü'nün çağırdı sokağa geldi. Arıbaş, iddiaya göre karanlığında etkisiyle Görgülü'nün yaşanan olay nedeniyle tartıştığı Kerim Ölmez'i, başkası sanıp av tüfeğiyle ateş etti. Kanlar içinde kalan Ölmez, yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan Görgülü, Ölmez'i, otomobille Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirdi. Ölmez, yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü. Olaydan sonra kaçan Arıbaş, evinde polis tarafından yakalandı. Arıbaş, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yanlışlığın Bu Kadarı! Yardıma Çağıran Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement