Yaşam Parkı Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Yaşam Parkı Projesi Hayata Geçiyor

Yaşam Parkı Projesi Hayata Geçiyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından 110 bin metrekarelik alana yaptırılacak olan Yaşam Parkı Projesinin çalışmaları başladı.

21.11.2014 13:08

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından 110 bin metrekarelik alana yaptırılacak olan ve Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan projesi olması hedeflenen projeye iş makinelerinin arazide çalışmasıyla birlikte start verildi.

İlçenin Doğukent mahallesinde yapılacak olan proje için teknik ve planlama çalışmaları tamamlandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: BAŞLANILAN İŞ BİTMEYE MAHKUMDUR

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaşam Parkı Projesini ilişkin; "Başlanılan iş bitmeye mahkûmdur" dedi. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projenin yapılacağı alanda Belediye Başkan Yardımcıları, İsa Kızıldemir, Ömer Göçebeler ve Hamdi Yazar ile birlikte incelemelerde bulundu.

Başkan Çiftçi, yeşil alan düzenlemesi anlamında Şanlıurfa'nın ve ilçenin en büyük projesi olan ve seçim döneminde kamuoyuna ve vatandaşlara deklare edilen, taahhüt edilen Yaşam Parkı Projesine start verdiklerini belirtti.

PROJE HAZIRLIĞI YAKLAŞIK 1,5 YIL SÜRDÜ

Kadro olarak herkesin projeye inandığının altını çizen Başkan Çiftçi, "Karaköprü için önemli bir projeydi. Projenin hazırlığı yaklaşık 1,5 yıl sürdü. Ama gerçekten Karaköprü'ye nitelik verebilecek, Karaköprü'nün kalkınmasına öncülük edebilecek bir yeşil alan projesidir. Amacımız bu projeyi Karaköprü ilçemize en kısa sürede kazandırmak. Hepimiz kadro olarak projeye inandık. Bizim vizyonel projemizdir. Karaköprü Belediyesinin vizyon olarak geleceğe bakışını yansıtan bir projedir" dedi.

'PROJEYE ALLAH'IN İZNİ İLE BAŞLADIK'

"Başlanılan iş bitmeye mahkumdur" diyen Başkan Çiftçi; "110 bin metrekarelik alan içerisinde spor tesis alanları, sosyal tesis alanları, yüzme havuzları, biyolojik göletler, şelaleler, bilim merkezi, dağ kızağı ve vatandaşlarımızın gelip burada eğlenebileceği şehrimizi bu terastan izleyebileceği bir alan. Kıymetli bir alan, gözümüz gibi bakıyoruz. Projeye Allah'ın izni ile başladık. Başlanılan iş bitmeye mahkûmdur. Bizler de o eda ile başladık. Arkadaşlarımız mutfakta, alanda çok güzel çalıştılar. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum. Proje etap etap ortaya çıktığında Karaköprü'ye nasıl bir kıymet verdiğimizi nasıl bir proje kazandırdığımızı kamuoyu görecektir" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yaşam Parkı Projesi Hayata Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement