Yaşar'dan Çamlıca'ya Yenimek Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Yaşar'dan Çamlıca'ya Yenimek Müjdesi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,“Sizler için çalışıyoruz.

23.06.2016 11:28

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,"Sizler için çalışıyoruz. Sizin paralarınızı sizlere hizmet etmek için kullanıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıca Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu. Pazar yerinde gerçekleşen iftar yemeğine, Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUALAR OKUNDU ORUÇLAR AÇILDI

İlahiler ve dualarla başlayan iftarda özenle hazırlanmış masalarda oruçlarını açan vatandaşlar, Ramazan eğlenceleri ile de keyifli bir akşam yaşadı.

Başkan Yaşar, "Tüm Müslüman Alemi'nin Ramazan Ayı'nı kutluyorum. Okunan duaların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. Sevgi, kardeşlik, paylaşım ayı olan Ramazan, dilerim birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirir. Bunun için Ramazan ayının kıymetini bilmeliyiz" dedi.

ÇAMLICA'YA YENİMEK GELİYOR

Çamlıca Mahallesi'ne YENİMEK kursu açacakları müjdesini de veren Yaşar, "Sizler için çalışıyoruz. Sizin paralarınızı sizlere hizmet etmek için kullanıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle'yi yaratmak. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu bölgede de yakın bir zamanda Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kurs merkezi açacağız. Yenimahalle'nin 16 noktasında, 97 branşta ve 200'ün üzerinde öğretmen ile hizmet veren YENİMEK ile sizler arkadaşlık ve komşuluk ilişkilerinizi geliştirerek güzel vakit geçireceksiniz, aynı zamanda da meslek sahibi olacaksınız" diye konuştu.

RAMAZAN EĞLENCELERİ İLE DOYASIYA GÜLDÜLER

İftar sonrası düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri ile doyasıya kahkaha atan vatandaşlar Meddah gösterisi, Orta Oyunu İbiş ile Memiş ve çocukların kıyasıya yarıştığı ödüllü yarışmalarla doyasıya bir gün yaşadı. İkramları da unutmayan belediye, vatandaşlara çay ve şerbet ikramında da bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar'dan Çamlıca'ya Yenimek Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement