Karapınar'da Yaşlı Adam Prefabrik Eve Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Karapınar'da Yaşlı Adam Prefabrik Eve Kavuştu

Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede tek başına 5 yıldır kulübede yaşayan vatandaşa prefabrik ev yaptırdı.

13.12.2014 10:40  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ilçede tek başına 5 yıldır kulübede yaşayan vatandaşa prefabrik ev yaptırdı.

5 yıldır kulübede yaşadığını söyleyen 73 yaşındaki Mehmet Altıntaş, "Benim yaşadığım yerde köpekler yaşamadı. Ancak çaresizlik ve fakirlikten buna mecburdum. Ailem İstanbul'da ben tek başıma burada yaşıyorum.3 aydan aya aldığım 400 lira yaşlılık maaşım var. Yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Ramazan Yıldırım, 73 yaşındaki Mehmet Altıntaş'ın barınma konusunda sıkıntı yaşadığının öğrenilmesi üzerine SYDV tarafından bir prefabrik ev yapıldığını dile getirdi.

Prefabriğin yaklaşık maliyetinin 20  bin lira olduğunu anlatan Kaymakam Yıldırım, "Çok rahat ve uzun yıllar boyunca kalabileceği 49 metrekarelik prefabrik ev çok kullanışlı. Temel işlerinden, kapılarına, pencerelerine, çatısına kadar son derece kullanışlı ve sağlam bir şekilde yapıldı. Yaşlı bir insana devlet olarak yardım etmekten mutlu olduk. Güle güle otursun" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karapınar'da Yaşlı Adam Prefabrik Eve Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement