Yaşlı Kadını Telefonla Dolandırıp Altın ve Paraları Elden Aldı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadını Telefonla Dolandırıp Altın ve Paraları Elden Aldı

Samsun’da yaşlı bir kadını ev telefonundan arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişinin tuzağına düşen yaşlı kadın, evine gelen sahte polise 13 adet altın bilezik ve 8 bin lira parayı elden teslim etti.

12.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da yaşlı bir kadını ev telefonundan arayıp kendisini polis olarak tanıtan kişinin tuzağına düşen yaşlı kadın, evine gelen sahte polise 13 adet altın bilezik ve 8 bin lira parayı elden teslim etti.

Olay, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 79 yaşındaki Hikmet Y. adlı kadını ev telefonundan arayan kimliği belirsiz şahıs kendisini polis olarak tanıtarak, "Kuyumcudan altın satın almışsınız ancak parasını vermişsiniz. Kuyumcu savcılığa şikayet dilekçesi verdi. Evde altın ve paranız var mı? Eğer var ise onları bir poşete koyun ve eve gelen polise teslim edin. Altınları kuyumcuya gösterip teşhis yapacağız. Daha sonra da size geri iade edeceğiz" dedi.

Dolandırıcının tuzağına düşen yaşlı kadın sahte polise evinin adresini de tarif etti. Yaklaşık bir saat sonra eve gelen ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi poşet içinde bulunan 13 adet altın bilezik ve 8 bin lira parayı alarak kayıplara karıştı.

Dolandırıldığını anlayan Hikmet Y., polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadını Telefonla Dolandırıp Altın ve Paraları Elden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement