Sahibi, Köpeğini Haşladı Ardından Dördüncü Kattan Attı - Son Dakika
Dünya

Sahibi, Köpeğini Haşladı Ardından Dördüncü Kattan Attı

Sahibi, Köpeğini Haşladı Ardından Dördüncü Kattan Attı

Çin'de bir adam, köpeğini cep telefonunu kemirdiği için önce haşladı ardından dördüncü kattan aşağı attı. Köpek, yoldan geçen bir kadın sayesinde kurtuldu.

01.12.2015 14:28  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com Çin'in Siçuan eyaletinin başkenti Çengdu'da bir adamın Tiny Tuffy adında altı haftalık bir köpeği vardı. Tiny Tufy bir gün sahibinin cep telefonunu kemirdi. Öfkeden deliye dönen sahibi altı haftalık köpeğini cep telefonunu kemirdiği gerekçesiyle önce "canlı canlı kaynattı" akabinde de dördüncü kattan sokağa attı. Ama yoldan geçen 30 yaşındaki Yan Yingying sayesinde Tiny Tuffy hayata tutundu.

BİR SÜRE GÖZLERİ AÇIK UYUMAK ZORUNDA KALDI

30 yaşındaki Yingying, zavallı köpeği kaldırımda kanlar içinde yatarken buldu. Köpeği hemen bir veterinere götürdü. Ama Tuffy'nin yaraları o kadar ağırdı ki bir türlü tam olarak iyileşmiyordu. Mesela, göz kapakları o kadar haşlanmıştı ki gözleri açık uyumak zorunda kalıyordu. Dolayısıyla Yingying, genelde ayıları kurtaran Animals Asia adındaki bir hayvan hakları grubuyla irtibata geçti.

YAN YİNGYİNG, YAVRU KÖPEĞİN HAYATINI KURTARDI

Tuffy'e bakan veteriner Emily Drayton, "Meslek hayatımda çok eziyet görmüş hayvan gördüm. Ama Tuffy kadar acı çekmiş bir hayvan görmedim. Yingying hayvanın yanından geçip gidebilirdi. Ama o bunu yapmadı ve Tuffy'nin hayatını kurtardı." dedi.

Hayvan hakları grubu, yavru köpeğin vücudunun yüzde 60'ını kaplayan yaralarını iyileştirebilmek için deri grefti taktı. Hayvan hakları grubu, yanıklarını tedavi ettirmek için Hong Kong'dan uzman bir veteriner bile getirtti.

AYLARCA BANDAJ İÇİNDE KALDI

Tuffy aylarca bandajların içinde kaldı ve günler boyunca yavru köpeğe ağrı kesiciler yapıldı.

Şimdi hasta ruhlu sahibinin ona yaptıklarından aylar sonra kendisine yeni bir yuva buldu. Kendisini kurtaran Yingying, Tuffy'i evlat edindi.

Yavru köpeğin şimdi durumu daha iyi.

Kaynak: Mirror.co.uk, Jon Dean.

Son Dakika Dünya Sahibi, Köpeğini Haşladı Ardından Dördüncü Kattan Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ahmedli: Elimi cebime attim param bitmiş 1 8 Yanıtla
  • yğmur: insan görünüşlü cinsi tanimlanamamış yaratık allah belanı versin nasıl kıydın o hayvana gebereme sürün inş o hayvan ama sen hayvan bile değilsin 8 0 Yanıtla
  • Muhammed: Oncelikle allah bilir elbet ama ahirette kullarda n çok eziyet edilen karıncaya kadar tüm dilsiz varlıklar bizden hak talep edecek. 8 0 Yanıtla
  • Bayir bucak: Pislik insan, kahrol ve perişan ol!!!!!!!!! 6 0 Yanıtla
  • inadina: Canavarrrrrrrr pislik! 6 0 Yanıtla
  • yildiz ..: pis lanet kiyamam . 1 0 Yanıtla

Advertisement