Yaz Kış Demeden Görev Başındalar - Son Dakika
Yerel

Yaz Kış Demeden Görev Başındalar

Yaz Kış Demeden Görev Başındalar

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Düzcelilerin hayatını ve malını korumak için yaz kış demeden görevi başında hazır bekliyor.

21.08.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Düzcelilerin hayatını ve malını korumak için yaz kış demeden görevi başında hazır bekliyor.

İtfaiye ekipleri 2014 yılında yoğun olarak çalıştı. Toplam 231 yan gına çıkış yapan Düzce İtfaiyesi, çalışmalarıyla göz dolduruyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat 2014 yılında İtfaiyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Düzce Belediyesi'nin yaptığı başarılı çalışmalarla örnek müdürlükleri arasında yer alan İtfaiye Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla parmak ısırtıyor. Özellikle karayolu güzergahında çok önemli noktada yer alan Düzce'de kazalar adeta hiç bitmezken İtfaiye ekipleri de kazalarda insanları kurtarabilmek için adeta canla başla çalışıyor.

2014 yılında toplam 34 sıkışmalı kazaya müdahale eden İtfaiye ekipleri bu kazalarda sıkışan 76 vatandaşı da yaralı olarak araçlardan çıkarttı. Ayrıca yine itfaiye ekipleri 2014 yılı ilk altı ayında 231 yangına müdahale etti.

Bu yangınlarda 20 ev tamamen yanarken 211 ev ise itfaiyenin zamanında müdahalesi ile kısmen yandı. Bu yangınlarda ise başarı maddi kayıplar göz önüne alınarak izlenebiliyor. Toplam 231 yangında Milyarlarca lirayı bulması gereken maddi kayıp ise sadece 499 bin lira.

Bu da Düzce İtfaiyesi için başarı timsali oluyor.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, itfaiye ekiplerin karşılaştıkları zorlukları da dile getirerek özellikle trafikte seyreden araçların, yangın ve kurtarma çalışmalarına giden itfaiye araçlarına yol vermediğini dile getirdi. Mehmet Caner Polat, trafikte itfaiye sirenini duyan sürücülerden anlayış ve kendilerine yardımcı olmalarını istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kış Demeden Görev Başındalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement