Yaz Okulu Öğrencileri 'PİKNİK'TE… - Son Dakika
Güncel

Yaz Okulu Öğrencileri 'PİKNİK'TE…

Yaz Okulu Öğrencileri \'PİKNİK\'TE…

Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında her güne en az bir etkinlik sığdıran Özel Osmangazi Okulları öğrencilerinin son adresi Atatürk Kent Ormanı oldu.

27.08.2016 10:48  Güncelleme: 10:49

Öğrencilerinin yaz tatili sürecini en aktif şekilde programlayarak hem eğitimden uzak kalmamaları hem de tatili keyifli geçirmeleri amacıyla yaz okulu açan Özel Osmangazi Okulları, yaz okulu öğrencileriyle Atatürk Kent Ormanında piknik düzenledi.

2016-2017 Eğitim Yılına hazırlanan Osmangazili öğrenciler yaz okulu dönemi boyunca birçok etkinliğe katılarak keyifli vakit geçirdiler. Piknik etkinliğinde de keyifli bir gün geçiren öğrenciler, yeni döneme motivasyonları yüksek olarak hazırlanıyorlar. Öğretmenleriyle birlikte çeşitli oyunlar da oynayan öğrenciler, doğayla iç içe olmayı çok sevdiklerini ve kendilerini çok iyi dinlendirerek stres aldığını ifade ettiler.

Eğitim dönemi boyunca Özel Osmangazi Okulları'nın düzenlediği etkinliklere yoğun ilgi gösteren öğrenciler, yaz tatilinde de arkadaşları ve öğretmenlerinden uzaklaşmayarak yeni döneme şimdiden uyum sağlamaya başladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Okulu Öğrencileri 'PİKNİK'TE… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement