Yaz Sıcaklarında Park Serinliği - Son Dakika
Yerel

Yaz Sıcaklarında Park Serinliği

Yaz Sıcaklarında Park Serinliği

Yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte sıcaktan bunalan Yenimahalleli vatandaşlar, kendilerini Yenimahalle Belediyesi parklarına atarak keyifli vakit geçiriyor.

27.07.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte sıcaktan bunalan Yenimahalleli vatandaşlar, kendilerini Yenimahalle Belediyesi parklarına atarak keyifli vakit geçiriyor.

Özenle dizayn edilmiş mimarisiyle dikkat çeken parklarda, çardaklarda, banklarda ve çimlerde dostlarıyla bir araya gelen vatandaşlar, hem sohbet ediyor hem de açık havanın tadını çıkartıyorlar.

Parklarda stres attıklarını belirten vatandaşlar, "Yenimahalle Belediyesi'nin yapmış olduğu parklar sayesinde açık havada komşularımızla, arkadaşlarımızla bir araya gelip oturuyoruz. Çoğu zaman çaylarımızı da yapıp gidiyoruz. Parklarımız çok temiz, her tarafının yeşillendirilmesi yorgunluğumuzu, stresimizi alıyor. Bu yüzden parklarda dinlenme imkanı buluyoruz. Çocuklarımız da parkları çok seviyor, burada oyun parkında vakit geçiriyorlar. Aynı zamanda evcil hayvanlarımızı da parklarda gezdiriyoruz" dedi.

"Yenimahalle'ye toplamda 380 park kazandırdık"

Yenimahalle'nin parklarında vatandaşların keyifli bir şekilde vakit geçirmesi için her şeyin düşünüldüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, "Parklarımızda vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak tüm unsurlar bulunuyor. Koşu yollarından, fitness ve egzersiz aletlerine kadar her şey bir spor merkezi düzeyinde. Sağlıklı kalmak isteyen her yaştan Yenimahalleli, özellikle sabah saatlerinde parklarda spor yaparak zinde kalıyor. Yenimahalle'ye toplamda 380 park kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, daha modern ve daha yeşil bir Yenimahalle" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Sıcaklarında Park Serinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement