Yeni Branşlar Basketbol ve Voleybol - Son Dakika
Yerel

Yeni Branşlar Basketbol ve Voleybol

Yeni Branşlar Basketbol ve Voleybol

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, kulüp adına yaşanan yeni gelişmeleri kamuoyuyla paylaşarak, futbolun yanı sıra basketbol ve voleybol branşlarında da liglerde mücadele vereceklerini söyledi.

15.06.2016 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne spor Kulüp Başkanı Savaş Üner, kulüp adına yaşanan yeni gelişmeleri kamuoyuyla paylaşarak, futbolun yanı sıra basketbol ve voleybol branşlarında da liglerde mücadele vereceklerini söyledi.

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Basketbol Takımı lige katılmayacağı yönündeki açıklamalarından sonra Edirne'de bir spor dalının daha eksileceğini düşündüklerini belirten Üner, "O nedenle biz de Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı olarak iki gün önce bir anlaşma yaptık ve branş açtık. Biz aylar öncesinden beri sayın belediye başkanımızla Edirnespor'un artık kurumsallaşması gerektiğini konuşuyorduk. Bu gelişmelerin ardından böyle bir adım attık, Basketbol Şube Sorumlusu olarak da Adem Yetişken'i atadık. Dün de Çarşıspor'da da aynı sıkıntılar olduğu için başkanları Nedim Mercan kardeşimizle görüştük onlar da sağolsunlar bu oluşumun içinde beraber olmayı kabul ettiler. 3'üncü Lige çıkan Çarşıspor Voleybol takımımızı Edirnespor olarak bu sene lige hazırlayalım istedik. Voleybol Şube Sorumlusu olarak da Altuğ Çoban ve Nedim Mercan kardeşimizi görevlendirdik. Artık bu takımlar bu sezon Edirnespor bünyesi altında toplandılar. Basketbol, Voleybol ve Futbol'da bu sene Edirnespor olarak liglere katılacağız" dedi.

EDİRNESPOR'UN SAĞLIK SPONSORU

Edirne'nin Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ndeki (BAL) temsilcisi Edirnespor Özel bir hastane ile sağlık alanında sponsorluk anlaşması imzaladı. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Yalnız, hastanedeki toplantıda yaptığı açıklamada Edirnespor için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, "Tüm sporculara sahip çıkmak, onların tüm sağlık sorunlarında olabildiğince yanlarında olmak isteriz. Bunda halledilemeyecek fazla bir şey yok. Sporcuların tüm sıkıntıları, gerek fizik tedavi ve rehabilitasyon açısından, gerekse cerrahi açıdan burada halledilecek koşullarımız mevcut. İmkanlarımız bunun için fazlasıyla yeterli. O yüzden de bizim kapılarımız tüm sporculara, sporcuların yanında kim varsa idareci, yardımcısı, masörü, diyetisyeni hepsine açık. Tüm ekibimizle bu konuda sizlere yardım etmeye hazırız" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Branşlar Basketbol ve Voleybol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement