Yeni Diyarbakırspor, Üzdü Şimdi Tek Hedef Play – Off - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor, Üzdü Şimdi Tek Hedef Play – Off

Yeni Diyarbakırspor, Üzdü Şimdi Tek Hedef Play – Off

Pazar günü deplasmanda oynadığı Arsinspor'a mağlup olan Yeni Diyarbakırspor taraftarların üzdü.

27.04.2015 17:49

Arsinspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Yeni Diyarbakırspor AŞ, 92 gün, sonra yenilgi ile tanıştı. 92 Sonra mağlubiyet aldı.92 3.Lig 2.Grup'ta Play-Off'a kalmayı daha önce garantileyen Yeni Diyarbakırspor son iki hafta öncesinde 2.Lig'e doğrudan yükselme umudunu yitirdi. Ligde iddiası kalmayan takımlardan Arsinspor'a konuk olan Yeni Diyarbakırspor, önceki maçlarına oranla etkili olamadığı karşılaşmayı son 10 dakikada yediği golle kaybetti.

80.dakikada Emre Turgut'un kornerden gelen topu kafayla ağlara göndermesiyle sahadan puansız ayrılan Yeşil-Kırmızılı ekip, 25 Ocak'ta evinde 2–0 yenildiği Sancaktepe Belediyespor maçının ardından 14 maç aradan sonra yenildi. Aynı zamanda ikinci yarıda deplasmandaki ilk yenilgisini aldı. Hedef Play-Off Sıralamasını Belirlemek Yeni Diyarbakırspor , son 2 haftadaki Play-Off sıralamasını belirlemek için çıkacak. 3

Mayıs Pazar günü saat 15.30'da Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Maltepespor'u konuk edecek, 10 Mayıs Pazar günü ligdeki son maçında 68 Yeni Aksarayspor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off Statüsü Nasıl Olacak? Play-Off'ta yeni statüye göre 2. ve 5. ile 3.ve 4.takımlar eşleşecek. Çift maç üzerinden oynanacak yarı finalde ilk maçlar 4.ve 5.takımların sahasında, rövanşları ise 2.ve 3.takımların sahasında yapılacak. Yarı finali geçen takımlar tarafsız sahada oynanacak final maçında karşı karşıya gelecek ve kazanan takım 2.Lig'e yükselecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor, Üzdü Şimdi Tek Hedef Play – Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement