Yeni Foça Okullarına Çevre Temizliği - Son Dakika
Yerel

Yeni Foça Okullarına Çevre Temizliği

Yeni Foça Okullarına Çevre Temizliği

Foça Belediyesi, 15 Eylül’de açılacak yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Yeni Foça’daki tüm okullarda çevre temizliği seferberliği başlattı.

07.09.2014 14:14

Foça Belediyesi, 15 Eylül'de açılacak yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Yeni Foça'daki tüm okullarda çevre temizliği seferberliği başlattı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde, Yenifoça'daki tüm okullarda, Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından genel çevre temizliği yapıldı. Okul binalarının bahçe duvarları ve bordürleri ile ağaç gövdeleri badana yapılarak boyandı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, belediye olarak geleceğimizin güvencesi olan çocukların rahat bir ortamda eğitim görmeleri için ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini belirterek, "Tüm okullarımızın yöneticileri ile temas halindeyiz. Belediyemizin sorumluluk alanına giren her türlü konuda yanlarındayız. Eğitimci yöneticilerimiz dilediklerinde çekinmeden belediyemizi arayabilirler. Eğitim camiamıza ve çocuklarımıza, sağlıklı başarılı bir eğitim öğretim sezonu temenni ediyorum. Anne ve babalara da Allah'tan kolaylıklar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Foça Okullarına Çevre Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement