Yeni Malatyaspor'da, Pendikspor Maçına Kilitlendi - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor'da, Pendikspor Maçına Kilitlendi

Yeni Malatyaspor\'da, Pendikspor Maçına Kilitlendi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ligin 34. Haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da tek düşünce 3 puanı alarak şampiyonluk önündeki en büyük engeli geçmek.

04.04.2015 17:32

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ligin 34. Haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da tek düşünce 3 puanı alarak şampiyonluk önündeki en büyük engeli geçmek.

Ligde son 5 maç kala 59 puanla en yakın takipçisinden 4 puan önde olan Yeni Malatyaspor'da gözler yarın saat 14.30'da İnönü Stadında oynanacak olan Pendikspor maçına çevrildi. İlk kez son 5 hafta kalan şampiyonluğa bu kadar yaklaşan sarı kırmızılılarda taraftarda ayrı bir heyecan yaşıyor. Şehirde her yer Sarı kırmızı bayraklarla süslenirken yarın oynanacak olan maça yüksek oranda izleyicinin gitmesi bekleniyor. Kentteki siyasilerinde yakından takip ettiği maçta, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için emniyet güçleri de yoğun bir önlem alacağı belirtiliyor.

Taraftarlar, İnönü stadını karnaval alanına çevirmek için şimdiden hazırlıklara başladı. Takımın Nurettin Soykan Tesislerinden çıkışı ile başlayacak olan görsel şovların maç boyunca süreceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor'da, Pendikspor Maçına Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement