Yeni Malatyaspor'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'dan Hakem Tepkisi

Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Ali Ravcı,Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus İdman Yurdu ile yaptıkları maçın hakemine tepki gösterdi.

21.04.2014 18:00  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Ali Ravcı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus İdman Yurdu ile yaptıkları maçın hakemine tepki göstererek, "Tarsus İdman Yurdu maçını 24 saat aralıksız oynasak yine galip gelemezdik" dedi. 

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyet serisini devam ettirmek istedikleri bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Ravcı, "Fakat mağlubiyetten çok yaşanan olaylar canımızı fena halde yakmıştır. Hakemin 1. dakikadan itibaren yanlı tutumu maça damgasını vurdu. Verilmeyen 2 net penaltımız vardı. Hocalarımız ortada hiçbir sebep yokken tribüne gönderildi. Bir oyuncumuz sebepsiz yere oyundan atıldı. Kısacası, Tarsus İdman Yurdu maçını 24 saat aralıksız oynasak yine galip gelemezdik" diye konuştu. 

Ravcı, sahada sadece futbol oynamaya çalışan bir takımın verilen ve verilmeyen yanlı kararlarla nasıl mağdur edildiğine ve çıkan olaylara sebep olduğuna herkesin şahit olduğunu savundu.  

Kendilerinin galibiyetlerde ve mağlubiyetlerde maçtan sonra hakemlerin her zaman elini sıktıklarını ve teşekkür ettiklerini aktaran Ravcı, dünkü maçta eli sıkılacak bir hakem olmadığını öne sürdü.

Puan kayıplarında hiçbir zaman mazeretlerin ardına sığınmadıklarını ve sığınmayacaklarını dile getiren Ravcı, şunları söyledi:

"Hatayı hep kendimizde aradık ama hiç kimsenin de büyük bir camia ve şehrin kaderiyle oynamaya hakkı yoktur. Maç boyunca ve maçtan sonra protokol tribününde yöneticilerimize yapılan hakaretler çok çirkindi. Bu davranışları kınıyoruz. Ayrıca bizleri korumakla görevli güvenlik güçleri ve emniyet mensuplarının maçtan sonra çıkış tünelinde yöneticilerimiz, futbolcularımız, masör ve malzemecimize saldırmaları ve biber gazı kullanmaları tam bir skandaldır. Böylesine kabus dolu bir deplasmandan canımızı zor kurtardığımız için şükrediyoruz." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'dan Hakem Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement