Yeni Ronaldinho Manu'ya - Son Dakika
Spor

Yeni Ronaldinho Manu'ya

Yeni Ronaldinho Manu\'ya

003 yılında Ronaldinho'yu Barcelona'ya kaptıran Manchester United, yeni Ronaldinho olarak gösterilen Renato Sanches'i elinden kaçırmak istemiyor.

01.02.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

003 yılında Ronaldinho'yu Barcelona'ya kaptıran Manchester United, yeni Ronaldinho olarak gösterilen Renato Sanches'i elinden kaçırmak istemiyor. Goncalo Guedes ve Eliseu'yu izlemek için Portekiz'e giden Manchester United scout ekibi Benfica'nın 18 yaşındaki genç yıldızı Renato Sanches'e tam not verdi.

Premier League'de zor günler geçiren İngiliz ekibinin, genç yıldız için Benfica'ya teklifini yaptığı iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesi ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United'ın Benfica'ya bonuslarla birlikte yaklaşık 50 milyon euro teklif ettiği ve görüşmelerin sonlanmak üzere olduğu iddia edildi.

Benfica altyapısının eseri olan Renato Sanches, orta sahanın neredeyse her mevkisinde görev alabiliyor. Benfica formasıyla bu sezon 12 maça çıkarken 2 kez de ağları sarsmayı başardı. Genç yaşına rağmen güçlü fiziğiyle dikkat çeken Renato Sanches, yüksek top tekniğiyle Ronaldinho'ya benzetiliyor. Genç yıldız geçmiş dönemde La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in de transfer listesine girmişti. Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Renato Sanches 'e duyduğu hayranlığı,"Onun pozisyonunda oynayan bir futbolcu için çok iyi vizyonu ve güçlü şutları var. Böyle genç ve iyi oyuncuların yetiştiğini görmek her zaman çok güzel" kelimeleriyle anlatmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yeni Ronaldinho Manu'ya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement