Yeni Saçlarla Yeni Bir Hayata… - Son Dakika
Advertorial

Yeni Saçlarla Yeni Bir Hayata…

Saçların cansız gözükmesi, saç tellerinin incelmesi ve en önemlisi saçların dökülmesi rahatsızlık veren en önemli konuların başında gelmektedir. Çevresel, genetik ve bünyesel faktörlerin yanı sıra, günlük hayatta saç bakımında yapılan bazı yanlışlar saç dökülmesine yol açabilir.

14.01.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bunlar arasında saç boyası, jöle gibi kimyasalların sık kullanımı; saçları çok sıkı ve sürekli aynı şekilde bağlama; sürekli fön çektirme ve özellikle ıslak saçlara saç şekillendirici ile müdahale etmek bunlardan bazılarıdır.

Saçlarımızın bakımını şampuan ve krem ile yapmak yeterli bir tedavi olmayacaktır. Dökülme oranımız normalin dışında ise şampuan ve kreme ek olarak destekleyici birçok tedavi yöntemiyle saçımızı eski haline getirme ve çok daha canlı bir görünüm verme şansımız vardır. Bunlardan kişinin durumuna göre, PRP ( Platelet Rich Plasma), Hair DNA ve Taze Hücre Yöntemi kliniğimizde uygulanabilen ve dünyaca kabul edilmiş tedavi yöntemleridir.

PRP, Transmed'teki adı ile Hair Reversa kişinin kendi kan hücreleri olan trombositlerin aktive edilerek yoğun bir sıvı haline getirilip saç köklerine enjekte edilmesidir. PRP özellikle ani seyreden dökülmelerde saç dökülmelerini durdurarak sebebi ne olursa olsun teşhis için zaman kazandıran en mükemmel yöntemlerden biridir.

Bunun yanında Hair DNA Saç köklerinin ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, aminoasitler, kılcal dolaşım hızlandırıcı ilaçlar ve epitelyum dokusunu besleyen organik materyallerinin yanı sıra içinde cildi gençleştirmek için kullanılan Somon DNA 'sı saçlı deriye enjekte edilmesidir. Bu uygulama sayesinde saç kökleri hem beslenir hem de köklerin bağlı olduğu doku tamir edilir.

Yenilenen epitelyum dokusu sayesinde yıpranıp zayıflayan saç kökleri mucizevi bir şekilde tedavi edilir. DNA tamiri ile birlikte uzun vadeli kalıcı değişiklikler meydana gelir.

Taze Hücre Yöntemi ile saç kökleri zayıflamış ve yıpranmış bölge taze hücre ile yenilenir. Bu işlem için karın bölgesinden yağ alınır. Özel laboratuvara gönderilip işlemden geçirilen bu örnek,kök hücre ve Growth Factor 'den zengin şeffaf bir sıvı haline getirilir. Bu küçük miktardaki sıvı doku kalitesini arttırdığından saç ekimiyle birlikte uygulanabilir. Tedaviden sonra uygulama yapılan deri, bağ dokusu anlamında zengin hale gelmekte ve bu tedavi sayesinde en ince tüyler bile canlandırılmaktadır.

Kliniğimizde konusunda uzman doktorlar tarafından yapılan ücretsiz muayene randevusu için sizi arayalım. Size uygun tedaviyi belirleyelim, Transmed ile Yeni Saçlarla Yeni bir Hayata…

Son Dakika Advertorial Yeni Saçlarla Yeni Bir Hayata… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement