Arkadaş Bulma Uygulaması Genç Kızın Kabusu Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Arkadaş Bulma Uygulaması Genç Kızın Kabusu Oldu

Arkadaş Bulma Uygulaması Genç Kızın Kabusu Oldu

Arkadaş bulma uygulaması Tinder'da tanıştığı adam, Kansaslı 20 yaşındaki genç kızın kabusu oldu. İkinci buluşmada şiddet uygulayan adam 32 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

16.05.2016 00:07  Güncelleme: 15:35

Arkadaş bulma uygulaması olan Tinder ile Kansaslı bir kullanıcı, uygulama aracılığıyla tanıştığı Shane Steven Allen tarafından alıkoyuldu ve şiddete maruz bırakıldı.

KAÇIRMA VE AĞIR ŞİDDET UYGULAMA İLE SUÇLANIYOR

Allen, şu anda bir kaçırma ve dört adet ağır şiddet davası ile karşı karşıya. NBC News'in söylediğine göre polis gözetiminde olan Allen, 100.000 dolarlık kefalet ile tutulmakta. Allen, mahkemede suçlu bulunması ile beraber 32 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

YARA BERE İÇİNDE YURDA DÖNDÜ

12 Nisan tarihinde kaçırılan 20 yaşındaki genç kız, University of Kansas'taki odasına 18 Nisan tarihinde pek çok yara ile geri dönmüştü.

İKİNCİ BULUŞMADA ŞİDDET UYGULADI

Söylenenlere göre ikili daha önce de bir kere buluşmuşlardı ancak ikinci buluşmada Allen, kadını arkadaşlarından biri ile flört etmek ile suçladı ve bu da şiddetin başlangıcı oldu. Allen, kadını görünen ilk yaralar iyileşene kadar tutmayı planlıyordu. Genç kadın polise haber vermeme sözü verince de yurt odasına geri bıraktı.

BU İLK DEĞİL

Ne yazık ki bu durum tekil bir olay değil ve sosyal uygulamalar aracılığı ile işlenen suç serisinin sadece en son örneği...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Ekonomi Arkadaş Bulma Uygulaması Genç Kızın Kabusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement