Yeni Tüketici Kanunu Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Tüketici Kanunu Anlatıldı

Yeni Tüketici Kanunu Anlatıldı

TÜKODER Yönetim Kurulu Başkanı Sülahi Özalp ve Başkan Yardımcısı Av. Burcu Öztürk’ün katılımlarıyla Özdilek Alışveriş Merkezi çalışanlarına 28 Mayıs tarihinde yürürlüğe girecek 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve yeni yasa düzenlemeleri hakkında bilgi verildi.

22.05.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜKODER Yönetim Kurulu Başkanı Sülahi Özalp ve Başkan Yardımcısı Av. Burcu Öztürk'ün katılımlarıyla Özdilek Alışveriş Merkezi çalışanlarına 28 Mayıs tarihinde yürürlüğe girecek 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve yeni yasa düzenlemeleri hakkında bilgi verildi.

Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticilerinin talebi üzerine gerçekleşen ve tüketici haklarının konu alındığı seminerde, satıcı ile tüketici arasındaki diyaloğun önemi vurgulandı. Satıcı konumunda olan alışveriş merkezi çalışanlarının tüketiciye bakışı ve tüketicilerin yaptıkları alışveriş esnasında yaşadıkları veya yaşayabilecekleri sıkıntılar dile getirildi. Tüketicinin hakları hakkında firma çalışanlarına bilgi verilerek, tüketiciye karşı olumlu davranış ve yaklaşımların sorunları daha çabuk ve iki taraflı memnuniyeti sağlayacak şekilde nasıl çözebileceğine değinildi. Yine ayıplı mallar, satıştan kaçınma, etiket, garanti belgesi, kampanyalı satışlar, taksitli satışlar, sözleşmelerdeki haksız şartlar, tüketici sözleşmeleri, ürünlerdeki kullanma kılavuzları gibi konular üzerinde durulan seminerde çalışanlar bilgilendirildi.

Özdilek Alışveriş Merkezi Eğitim Sorumlusu Serap Tülü, "Firma olarak temel prensibimiz ve önceliğimiz tüketicinin memnuniyetidir. Dolayısı ile müşterilerimiz olan tüketicilerin hakları bizim için çok önemlidir. 28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe girecek olan 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ile getirilen yeni yasa düzenlemeleri bizlerle paylaştıkları için TÜKODER yetkililerine çok teşekkür ederim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Tüketici Kanunu Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement