Yenice Doğalgaza Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Yenice Doğalgaza Kavuşuyor

Yenice Doğalgaza Kavuşuyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinin Yenice Mahallesi doğalgaza kavuşuyor.

21.03.2015 13:23

Bursa'nın İnegöl ilçesinin Yenice Mahallesi doğalgaza kavuşuyor.

İNGAZ ekipleri tarafından 25 Eylül 2014 tarihinde başlatılan doğalgaz hattı şebeke inşaatında sona gelindi. 10 gün zarfında Yeniceköy sakinleri doğalgaz kullanabilecek. Çalışmaları inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi.

Aktaş, "İNGAZ tarafından gerçekleştirilen çok önemli çalışmaları yerinde inceledik. 25 Eylül 2014 tarihinde Yeniceköy Mahallemiz için çok önemli bir tarihti. Seçim öncesinde de bir vaadimiz vardı. Doğalgaz çalışmalarının ilk kazmasını o gün vurmuştuk. Aradan yaklaşık 5 ay gibi zaman geçti. 10 gün içinde Yeniceköy Mahallesi'ne doğalgaz kullanılmaya başlayacak. Mahalle halkımızı abonelikle alakalı başvuru yapmaya davet ediyoruz. Abonelik işlemlerini yaparlarsa, 15 gün içerisinde gaz almamaları için bir neden olmayacak" diye konuştu.

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun ise, "Belediyeyle koordineli çalışmalarımız devam ediyor. Branş alma ve eski hattı iptal etme işlemlerini yapıyoruz. Normal şartlarda gazı keserek yapardık, ama bizim kesintisiz enerji politikası ve misyonumuz gereği bu çalışmayı biraz daha mühendislik teknolojisini yüksek seviyede kullanarak, Akhisar ve Huzur mahallelerinin gazını kesmeden yapıyoruz. Pazartesi günü itibariyle abonelik işlemleri başlayabilir. Bu yıl içerisinde mahallenin yarısı gaza kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Başkan Aktaş, İNGAZ ekibine baklava ikram ederek kolaylıklar diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenice Doğalgaza Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement