Yenigün Gazetesi 9 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesi 9 Yaşında

Yenigün Gazetesi 9 Yaşında

Edirne’nin basın hayatında önemli bir noktaya ulaşan Yenigün Gazetesi 9’uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

05.05.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin basın hayatında önemli bir noktaya ulaşan Yenigün Gazetesi 9'uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Basın milletin müşterek sesidir' sözünü örnek alarak milletin sesini, milletin derdini, milletin sorunlarını kendi sorunu gibi kabul edip yöneticilere ulaştırma, takipçisi olma görevini 9 yıldan beri yerine getiren Yenigün Gazetesi, tarafsızlığını, doğru yayıncılığını, basın ilkelerine bağlığını elden bırakmadan takdir edilen gazete olmaya devam ediyor.

Yenigün Gazetesi Sahibi Hasan Tahsin Eryonar, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Yenigün'ün bir kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu kuruluş yıl dönümleri arttıkça, gazetemiz Yenigün'ün değeri de artıyor" dedi.

9 yılda 2 bin 740 sayıya ulaştıklarını kaydeden Eryonar, "Yenigün'ün kuruluşunun ilk günlerini hatırladım. Heyecanımız doruk noktasındaydı. Acaba bir yılı nasıl geride bırakacağız derken bugün 9 yılı geride bıraktık, sayımız 2 bin 740'a ulaştı. Bu 2 bin 740 sayıda ne haberler yayınladık, ne çok konuya değindik, ne çok sorunun üzerine gittik. Bunlar Edirne için bir belgeler manzumesi niteliğinde. Gelecek kuşaklar bu yayınlardan kim bilir ne çok yararlanacaklar. Basın hayatına atıldığımızda bize yol arkadaşlığı yapan, ama aramızdan erken ayrılan başta köşe yazarımız Cumhur Çağlarer'i, Avukat Can Anadol'u anmadan geçemeyeceğim. Nurlar içinde yatsınlar. Bu vesileyle gazetemiz Yenigün'ün köşe yazarlarına, tüm çalışanlarına teşekkür ederek yaş günümüzün kutlu olmasını diliyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesi 9 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement