Yenigün Gazetesi 9. Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Yenigün Gazetesi 9. Yaşını Kutluyor

Edirne'de günlük olarak yayınlanan Yenigün Gazetesi 9'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

07.05.2013 16:20

Edirne'de günlük olarak yayınlanan Yenigün Gazetesi 9'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Yenigün Gazetesi sahibi Hasan Tahsin Eryonar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazeteciliğin heyecanlı, zevkli ve bir o kadar da sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu belirtti.

Dolu dolu 8 yılı geride bıraktıklarını anlatan Eryonar, "Yenigün ailesi olarak bir yılın daha tecrübesini kazanmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Yenigün 9'uncu yaşına bastı. Bu mutlu günümüzü coşkuyla, gururla kutlarken ileriye de daha umutla, daha bir görev aşkıyla bakıyoruz. Söylemesi kolay ama bu 8 yılda, birçok zorluğu atlatarak, aşamalar kaydederek yolumuza devam ettik ve bugünlere geldik. Yola birlikte çıktığımız arkadaşlarımızdan ayrılanlar oldu. Gerek kaderden, gerekse kendi istekleriyle aramızdan ayrılanların o çok değerli emeklerini unutmuş değiliz, her an aklımızda. Rahmete kavuşanların ışığı hiç eksik olmasın" dedi.

Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar ise kamuoyunu aydınlatma görevini 8 yıldır sürdürdükleri için mutlu olduklarını, aynı hizmet aşkıyla görevlerine devam edeceklerini belirtti. - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenigün Gazetesi 9. Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement