Yenimahalle Belediyesi'nden Araç Filosuna Takviye - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi'nden Araç Filosuna Takviye

Yenimahalle Belediyesi, baştan aşağı yenilediği hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

24.08.2016 12:53

Yenimahalle Belediyesi, baştan aşağı yenilediği hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Dozerden halk otobüsüne kadar tüm araçları ile tam donanımlı olarak vatandaşa hizmet eden belediye, alınan 8 yeni hizmet aracı ile filosundaki araç sayısını 359'ya çıkardı.

Çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkan Fethi Yaşar, "Göreve geldiğimden bu yana belediyemize ait araçlar ile vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bu araçlarla ilçemizde açılmadık yol, asfaltlanmadık sokak bırakmadık. Kendi işimizi kendi araçlarımız ile yapıyoruz. Kiralık araçlara para ödemiyoruz" dedi.

"Kiralamada harcanan paralarla kendi araçlarımızı satın aldık"

Kiralık araçların maliyeti yükselttiğini belirten Yaşar, "Benden önce görev yapan tüm belediye başkanları araçları hep kiralık olarak almış. Biz de gördük ki birkaç yıllık kiralama bedeli karşılığında araçlar belediyenin olabiliyor. Bu yüzden araçları satın almaya, ilçemize kazandırmaya karar verdik. Böylelikle kiralamada harcanan paralarla kendi araçlarımızı satın aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu araçlar artık Yenimahalle'ye ait" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi'nden Araç Filosuna Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement