Yenimahalle'de Yaz Günleri Dolu Dolu Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Yaz Günleri Dolu Dolu Geçiyor

Yenimahalle\'de Yaz Günleri Dolu Dolu Geçiyor

Yenimahalle Belediyesi, yaz günlerinin dolu dolu geçmesi adına; Ragıp Tüzün Parkı'nda, "Yenimahalle'de Müzikli Geceler" adlı organizasyonu gerçekleştirdi.

21.08.2014 10:05  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahallelilerin dolu dolu bir yaz geçirmesi için, etkinliklere durmaksızın devam eden Yenimahalle Belediyesi, Ragıp Tüzün Parkı'nda "Yenimahalle'de Müzikli Geceler" adlı organizasyonu gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu akşamda doyasıya eğlenen vatandaş, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür etti.

KONSER BOYUNCA OTURMADILAR

Ersin Perçin, Aysel Yakupoğlu ve Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) müzik öğretmenlerinin konser verdiği etkinlikte, TUBİL Halk Dansları topluluğu da roman danslarıyla vatandaşı coşturdu.

Türkülerle Yenimahallelilerin kulaklarının pasını silen sanatçılar, oyun havası ve halay şarkıları da söyleyerek coşkuyu daha da arttırdı. Gece boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler oynamaktan oturmadı. Halay çekerek ve oyun havası oynayarak sanatçılara eşlik eden müzik severler, alkışlarla da şarkılara tempo tuttu.

MÜZİKLİ GECELER DEVAM EDECEK

Eğlencenin tavan yaptığı "Yenimahalle'de Müzikli Geceler" etkinliği, 25 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30'da Serhat Pazar yerinde gerçekleşecek. Program, Eylül ayında da farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Yaz Günleri Dolu Dolu Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement