Yenimahalle'de Sabuna Çocuk Eli Değdi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Sabuna Çocuk Eli Değdi

Yenimahalle\'de Sabuna Çocuk Eli Değdi

Yenimahalle Belediyesi, çocukların hem eğlenerek hem de öğrenerek güzel bir yaz tatili geçirmeleri için Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları bünyesinde Yaz Okulları’nda kurslara devam ediyor.

22.07.2015 10:58

Yenimahalle Belediyesi, çocukların hem eğlenerek hem de öğrenerek güzel bir yaz tatili geçirmeleri için Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları bünyesinde Yaz Okulları'nda kurslara devam ediyor.

YENİMEK'in Uğrak Kurs Merkezi'nde sabun yapımını öğrenen 25 minik, haftada 4 saat aldıkları eğitimle sabunları kendi elleriyle yaparak, eğitmen Aslan Özkan eşliğinde de tasarımlarına renk katıyor.

EL, GÖZ, YÜZ HAREKETLERİNİ BİRLİKTE KOORDİNE ETMEYİ ÖĞRENİYORLAR

2 senedir devam eden sabun yapım kursunun yaz okuluna katılan minikler, özel kıyafetlerle 2 aylık eğitimin ardından sabun yapımını öğreniyor. Çoğunlukla çocukların dikkatini çeken hayvan figürü kalıplarında çalışan öğrenciler, el, göz, yüz hareketlerini birlikte koordine etmeyi de öğreniyorlar.

KURSİYERLER ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR

Miniklerin dışında, yetişkinlere de sabun yapımı eğitimi veren kurs merkezi, AcityOutlet ve Batıkent Meydan AVM'dekursiyerlerin ürünlerini sergilemesine de stant açarak destek sağlıyor. Ürünleri satarak aile bütçesine katkıda bulunan yetişkinler, aynı zamanda değişik sabun tasarımları yaparak, özel siparişte alıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Sabuna Çocuk Eli Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement