Yenimahalle'ye Yeni Yollar - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'ye Yeni Yollar

Yenimahalle\'ye Yeni Yollar

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılında 500 bin metrekare yeni yol hedefi için yaz döneminde çalışmalarını hızlandırdı.

17.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılında 500 bin metrekare yeni yol hedefi için yaz döneminde çalışmalarını hızlandırdı.

Yenimahalle'nin dört bir köşesinde kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, bir yandan da imarlı bölgelerde yeni yollar açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait son teknoloji hizmet araçlarıyla yoğun bir mesai harcayan ekipler, çalışmalarını Batıkent, Demet, Eryaman, Şentepe ve Yakacık'ta yoğunlaştırdı. 2014 yılında ilçeye 176 bin metrekare yeni yol kazandıran ekipler, 2015'in ilk 6 aylık döneminde 37 bin 578 metrekare yol açtı. Yeni yollar bölgedeki trafiği rahatlatırken, özellikle vatandaşa büyük ulaşım kolaylığı sağladı. Ankara'nın trafik bakımından en sıkıntılı bölgelerinden olan Demet'te çalışmalar, Aşağı Yahyalar, Çamlıca, Macun, Serhat, Özevler ve Yeşilevler'de hız kazandı. Kırsal bölgelerde ve yeni yerleşim yerlerinde çalışmalarına devam eden belediye, vatandaşı tozdan ve çamurdan kurtardı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "2009 yılında göreve geldiğimizde Yenimahalle'yi Ankara'nın en temiz, en düzenli, en gelişmiş ilçesi yapmak için vatandaşımıza bir söz vermiştik. Bu sözü yerine getirebilmek için o günden bu güne, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt, kaldırım, bordür çalışmalarıyla ilçemizi estetik bir görüntüye kavuşturuyoruz. Yeni yollarla trafiği, rahatlatıyor, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. İmarlı hiçbir bölgede ayağı çamura basıp evine giren tek bir vatandaşımız yok" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'ye Yeni Yollar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement