Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Fatma Karaibrahim Canik, Bulancak’a nefes aldıracak, katkı sağlayacak projelerinin hazır olduğunu söyledi.

03.03.2014 17:43

CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Fatma Karaibrahim Canik, Bulancak'a nefes aldıracak, katkı sağlayacak projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Canik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadın ve gençlere ayrı bir önem verdiklerini belirtti.

Seçilmeleri halinde kadın ve gençlerin işsizlik problemlerini çözmek için özel önlemler alacaklarını ifade eden Canik, "Sosyal projeleri destekleyeceğiz. İlçemizin hedefini büyütecek ve ufkunu açacağız. Bulancak'ımızı daha yaşanılabilir, nefes alan modern bir kente dönüştüreceğiz" dedi.

Ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebilecekleri yeni ve büyük alanlar yaparak ilçeyi modern bir kente dönüştüreceklerini dile getiren Canik, şöyle konuştu:

"Her yeri binalarla doldurtmayacağız. Halk için belediyecilik yapacağız. Tek derdimiz ilçemizi daha yaşanılabilir hale getirmek olacak. Sarayburnu Camisi mevkisinde ve benzer birçok yerde gençlerimizin zararlı alışkanlıklar yerine, spora olan ilgilerini pekiştirmek ve enerjilerini sağlıklı bir şekilde boşaltabilmelerini sağlamak için modern spor alanları' yapacağız. Göreve geldiğimizde ilk işimiz yolların hızla elden geçirilmesi ve asfalt hamlesi olacak. Bazı caddeleri ise alt ve üstyapısıyla komple modernize ederek alış verişin ve gezintinin konforunu arttıracağız." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement