Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Vezir köprü ilçesinde miting düzenledi.

24.03.2014 18:21

MHP Vezir köprü ilçesinde miting düzenledi.

Cumhuriyet Meydanında yapılan mitinge katılımcılar seçim bürosu önünden mehter takımı eşliğinde geldi. Mehter takımının meydanda yaptığı gösterinin ardından, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Keskin, MHP Vezirköprü Belediye Başkan adayı Hasan Doğru ve MHP Belediye Meclis Üyesi adayları vatandaşlara seslendi.

MHP Vezirköprü Belediye Başkan adayı Doğru, ilçenin gelişemediğini, işsizlik nedeni ile sürekli göç verdiğini ifade ederek, yapacakları çalışmalar ile bunların önüne geçeceklerini söyleyerek destek istedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Günaydın da seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi vererek, şunları dile getirdi:

"Şahinkaya kanyonda arada bulunan 200 metre boşluğu bir asma köprüyle dolduracak ve ulaşımınızı rahat bir şekilde yapmanızı sağlayacağız. Kunduz Ormanları'nda bu zamana kadar yapılması gereken spor tesislerinin yapılmadığı sadece piknik alanı olarak kullanıldığı görülmektedir. Spor takımlarımızın oralara gelip yaz kamplarını yapması için spor tesislerini bir an önce yapacağız. Yapacağımız sanayi yatırımlarıyla Vezirköprü'nün önünü açacağımızı, istihdamınızı sağlayacağımızı ve gençlerimizin gurbete gitmekten kurtaracağımızı belirtmek istiyorum. Köylerimizde kanallar, içme suları, yollar yapılacak ve Hasan beyin sizlere verdiği sözleri yerine getirmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gücümüzle arkasında olacağız." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement